dimecres, de juny 26, 2013

ESPAI D’ART / TERESA PERA . COL·LECCIÓ BASSAT



Aquí teniu el darrer "Espai d’Art" que s va emetre ahir per m1tv. En ell el protagonisme l’assoleix l’artista vilassarenca, encara que actualment resident a Tordera, Teresa Pera que ha estat la gran sorpresa de la temporada amb la seva exposició al Museu Monjo de Vilassar que presentava el subjugador títol de “L’aparent densitat de la matèria”

Una magnífica exposició que ha estat un veritable esclat de bon art , en aquest cas mitjançant la seva subtil abstracció i que col·loca el seu nom en el petit apartat d’artistes a seguir. Per això i per el molt d’interessant que diu en l’entrevista us recomano amb tot plaer que us acosteu al programa.


COL·LECCIÓ BASSAT / NAU GAUDÍ





Demà dijous ( o avui dijous per a la gran majoria de lectors d’aquest blog ) a dos quarts de vuit del vespre la Nau Gaudí de nou es vesteix de gala per a la inauguració del quart tastet de la col·lecció Bassat , i el tercer dedicat a la dècada dels setanta, amb el protagonisme de Sergi Aguilar, Rafael Bartolozzi, Joan Pere Viladecans, Victor Mira , Zush, Jaume Genovart , Perecoll, Manuel Molí i Francesc Anglés.





Una nova mirada , aquesta més interactiva que les anteriors més dedicades per se a l’abstracció i la figuració, que ens aporta la contundència d’aquest polièdric art que va dominar en el nostre país en els sempre durs moments de la transició.
Una exposició que , sense haver-la vist, ens atrevim a recomar-la amb tota intensitat.