dimarts, de febrer 17, 2015

PREMI PINTURA LOLET COMAS






Ja fa dies que volia parlar d’aquest nou premi de pintura que sota l’aixopluc de l galeria Lolet Comas ha aparegut a la ciutat , fet per el que nomes ens hem de congratular.

He esperat a fer-ho ja que n’esperava comunicació personalitzada i així poder explicar de la manera més escaient el mateix , però va passant el temps i ni per via professional ni per la personal m’ha arribat notícia alguna, fet que lamento ja que indica tant un difusió incorrecte de l’acte com una manca de la mínima cordialitat que un podria demanar com a bescanvi de les múltiples col·laboracions , - sempre gratuïtes -, realitzades amb la galeria. Però queda clar que les noves generacions a vegades no entenen allò de la correcció deguda en el respecte professional i en el personal. Que hi farem.

Però com que el que importa és l’art , els artistes i la ciutat, valgui recordar que per el poc que sabem paga la pena participar en aquest Premi. 1000 euros i una exposició per el guanyador i una estada de cap de setmana i una exposició en l’indret per el que hem d’anomenar “premi popular” , - sempre molt dubtós en l’atorgament-, son propostes prou importants com per que hom s’animi a prendre-hi part, amb l’afegitó de tot el bullir l’olla artística que el premi en si mateix implica.

O sigui que ja ho sabeu. Podreu trobar les bases en la mateixa galeria i encara que no quedi gens clar si hi ha jurat , qui serà , o tan sols com serà i en quin nombre , la il·lusió no s’ha de perdre. Penso sincerament que paga la pena prendre-hi part  i esperem que el resultat final sigui molt millor que el d’organització i difusió , que esperem millori , i molt, en properes edicions.

Sigui com sigui, estarem a l’aguait. I encara que us pugui semblar àcid el comentari no dubteu en prendre-hi part. Encara que errin, son bona gent. Paraula de crític.