dimarts, de setembre 18, 2007

I D’AIXÒ EN DIUEN FUTUR....


Avui tenia previst parlar de les dues exposicions que presenta la Caixa Laietana en la seva sala de la Pça Sta. Anna, El cert és que son dues exposicions més que correctes. La de José Luis Lázaro Ferré és una magnífica exposició i la de Nieves G. Nau ho podria ser si no fos per unes desviacions oníriques que tiren a terra bona part del seu treball.

Volia parlar d’elles però mirava mentre sopava el R.Madrid, quan he descobert que a la 2 hi havia en Sirera . No he tingut dubtes. En Sirera, cap del PPC és un personatge sinistre. Ho és per els seus fets , però a més és d’aquells polítics que t’encrespa de tant sols escoltar-lo. El seu cinisme , la capacitat per capgirar-ho tot , el fer dolents als bons i convertir en angelets a aquells a qui ni tan sols donaries el bon dia.

Estic content de que el PP hagi triat a Sirera com a cap. Abans Piqué podia convèncer a algú , i tenia un estil de persona. Sirera no vol ni tan sols dissimular el llautó. Hom sap el que pensa i el que es capaç de fer, És a dir com Chacón. Dos personatges que mai haurien de tenir poder en política.

Com no l’haurien de tenir aquells que diuen una cosa per aquí i altra per allà.
M’expliquen que en el darrer ple , i davant d’una pregunta de CiU es va dir per activa i per passiva que cap problema, que el Fons d'Art era qüestió de dies i de posar fil a l’agulla. ( Resposta d’ERC i de PSC)
Be està en saber-ho , però després de quasi sis mesos potser també estaria be dir-ho a l’altra part , que ja sabem que un mail o una trucada telefònica no costa tant , i menys si paga l’Ajuntament. Ja que si no, es poden trobar com ja succeeix actualment, que no hi altra part i llavors les promeses com les paraules queden a mitges o se les endú el vent.

I aquest dijous el Sant Lluc. Deslliurat de tota dependència crítica serà bo veure i escoltar. I en aquest escoltar m’agradaria una certa responsabilitat que vist el vist i sentit el sentit....

I per acabar. Algú em pot explicar el fet de que mentre totes les sectorials del PSC van retornant a la seva normalitat , la de Cultura fa uns sis mesos que està en standby, i fa el mateix temps que ningú ha dit res de res a la bona persona que n'és en Quico Verjano que n'ha estat el seu responsable en els darrers quatre anys.
Es que no s'atreveixen a dir-li el molt malament que s'han portat amb ell, deixant-lo amb el cul a l'aire, regalant cultura al primer que ho ha demanat?. O es simplement que no volen fer-ne cap convocatòria per què així aquells que en un temps ens vam trencar les banyes tot pensant que era l'hora de la veritable cultura i amb el PSC al davant, els hi poguem dir a la cara allò que tots sabem, que no tenen responsabilitat ciutadana, i el que es pitjor que sols volen a la cultura com un bonic penjoll, però que a ells poc els interessa.

Sigui com sigui, a mi que m'esborrin de la llista. No és res personal, Simplement és que ho estic deixant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

en verjano és el responsable? doncs que la convoqui, no?

Joana ha dit...

Pere,
ell, en Quico, ho segueix portant, en dono fé.
Per tant, ell m'ha de dir allò tan conegut a "Can PSC"...
Joana busquem una data.
Del tot d'acord amb el tema Sirera, fa por aquest paio!!.
Un petó

Anònim ha dit...

Pere,
no entenc prou de política local. Però si la cosa depèn dels de la colleta del porro i l'espardenya ho portem clar. Seran molt purs i de pota negra, però la que estan armant a Frankfurt no té nom. No sé si has llegit a la Vanguardia d'avui l'entrevista que fan al president del Gremi d'Editors en aquest sentit, per llogar-hi cadires, vaja.

Ànimus.

pere pascual "pic" ha dit...

Vladimir
Tens tota la raó.
El pota negra sempre surt car i generalment la realitat qualitat / preu no és pas la millor. Precisament per això segueixo sense entendre la postura d’obsequiar-los amb Cultura , quan tots sabem com se les gasten, i per tant podem preveure els resultats.
Per més que m’expliquin els raonaments de les necessitats, que més entenc de col·locar a certes persones en indrets que siguin el més eteris possibles per que no trenquin res , que no pas necessitats de “ciutat” , tot govern hauria de tenir Cultura i Educació com elements essencials que mai haurien de ser negociables. Aquí passa justament al revés .

He llegit l’entrevista a que fas referència i no deixa de ser un capítol més d’aquesta esbojarrada història. I no serà el darrer ni el pitjor , que ens esperen dies de i amb “ pa amb tomàquet”.

Mentre al Passeig de Gràcia ja han muntat les guinguetes de la Fira del Llibre Vell i d’Ocasió. Estan retolades amb error ortogràfic. Han accentuat llibreria .
Visca la cultura.
Una abraçada

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Vladimir:

Això del porro no és patrimoni exclusiu dels de l'espardenya. Jo porto espardenyes quan vull. I fumo quan vull, però no va conectada una cosa amb l'altre...

Quant els editors: quina pena que em fan, pobrets.