dimecres, de desembre 03, 2014

ESPAI D’ART. DANIEL GIRALT MIRACLE / LLUÍS COMERÓN



Cada quinze dies tinc el plaer de penjar en aquets blog , l’enllaç corresponent a “Espai d’Art” de m1tv , aquest espai de divulgació artística i plàstica del que succeeix a Mataró i voltants. Ho faig ja que en ell sempre hi tenen veu els protagonistes d’aquesta actualitat , generalment  artistes plàstics, que així poden explicar de maner clara i personal la seva realitat artística , els seus anhels i les seves il·lusions.

Avui però el que us podem oferir és un espai especial que us recomano encara amb més plaer i que crec que paga molt, però que molt, visionar-lo. Ho dic en primer lloc per el nivell dels entrevistats que son ni més ni menys que Daniel Giralt-Miracle, potser un dels homes que sap més de Gaudí i que ha estat responsable directe dels grans aconteixements gaudinians , i en Lluís Comerón , el mataroní que ocupa el deganat dels arquitectes barcelonins.

Un nivell certament espectacular al que ajuda la magnífica post-producció de la companya Silvia , de m1tv. Una veritable estrella en el que pertoca a lligar actualitat i art , que permet conjugar les paraules dels mestres amb les més atractives imatges de la realitat i història de la Nau.

Amb tot això es confegeix un programa enormement interessant, que crec és un plaer el seu visionat i que ens ensenya molt al voltant d’aquesta Nau Gaudí que hauria de ser  monument fonamental per els ciutadans mataronins.

Un programa , aquest espai d’art , que ja ha rebut felicitacions màximes dels responsables  de la Nau i que ara espera amb ànsia les vostres opinions.

De cor, valgui el consell d’un bon visionat.





1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.premiociudadsostenible.com/edicion12.html

tots guanyadors menys Mataró. Un viatget del regidor de Cultura en un premi de Medi Ambient (Casa Capell) i pagant tots l'anada a Madrid acompanyat de la "puto amo" de Cultura. Patètic