dimarts, de novembre 13, 2018

15 X15





Hi ha exposicions que per ser a priori jovenívoles, fresques i divertides alguns les vulgaritzen qualificant-les d’intranscendents i per tant les despullen de tota vàlua. Aquesta consideració és pot aplicar a algunes però de cap de les maneres al “15 x5” la ja tradicional mostra organitzada per la sant Lluc amb els seus socis i que enguany llueix resplendent en la nova ubicació de Moldumat Art.
Una col·lectiva d’aquest tipus no permet presentar qualsevol obra arraconada que es troba a l’estudi i obliga a un treball personalitzat en la que les mides marquen, i molt, i obliguen a  una síntesi en el concepte , la composició i fins i tot la síntesi.




D’aquí que els creadors hagin d’esforçar-se en resumir en la poca superfície de que disposen tot el seu idioma plàstic. I cal dir que la majoria ho aconsegueix , fins i tot estic per a dir, que superant en qualitat als treballs realitzats en dimensions habituals. Les limitacions de l’aposta les convereteix en unes obres molt més pensades i reflexionades i alhora executades amb tota cura, el que en el conjunt les converteix en uns treballs molt valorables al respecte del fer habitual dels creadors.



En una col·lectiva com aquesta amb una setantena d’autors, injust seria fer-ne destacats. Millor és acostar-se a la ,mateixa, visitar-la amb atenció i cura en el segur que obtindran agradables sorpreses, i a més a més per el seu mòdic preu, podeu pescar algun que altre  petit tesor.



Mostra de ben recomanable visita i de la que es desprèn obligada felicitació  a la Sant LLuc i Moldumat




 "15 x15 "

del 8 de Novembre al 9 de desembre

Moldumat Art