dilluns, de març 16, 2015

Inauguració TEMPUS FUGIT



Ara sí que ja teniu la invitació oficial, per tant us esperem a tots el proper dimarts a la Nau Gaudí.

 Ens plaurà molt poder-nos trobar per gaudir del bon art d'aquests 24 artistes mataronins que han acceptat participar en el projecte: (Albert Alís, Pere Màrtir Brasó, Mariano Cabellos, Josep Manuel Calleja, Raúl Capitani, Josep Maria Codina, Rosa Codina-Esteve, Manuel Cusachs, Marta Duran, Carme Garolera, Diego Guirao, Ricard Jordà, Antoni Lleonart, Ramon Manent, Nefer, Joan Parés “Parés de Mataró”, Jordi Prats Pons, Perecoll, Tomàs Safont -Tria, Joan Serra, Josep Serra, Pep Suari, Yago Vilamanyà i Mònica Vilert.).

Tots junts farem evident la potència de la plàstica mataronina.

Feu-nos confiança.






4 comentaris:

A Galopar ha dit...

De Pere a Pere

Enhorabona Pere, per fi has aconseguit veure el teu nom (i ben escrit) al cartell d'un esdeveniment amb segell de l'Ajuntament.
Ell que li faltava al teu immens ego, segur que podràs passar per la porta de la Nau Gaudí?
Anem sobre segur, eh Pere? Gens d'arriscar, no és el teu estil. El cas estrany és que alguns dels artistes que nomenes (uns altres era d'esperar) s'hagin prestat a la teva jugada, no els feia falta donar-te via lliure perquè el teu nom aparegui al costat d'ells (que no a l'inrevés no ho oblidis). D'aquí a la direcció de Ca l’Arenas així podràs fer i desfer (sobretot això últim) al teu “libre albedrío”
La majoria de les teves crítiques són realment autentiques diatribes sense el més mínim sentit i coherència tècnica ni artística, o sigui que tens el gust al cul, la qual cosa no és dolent en si, el problema és que també t'expresses amb el.
Ah!, però això sí amb els artistes consagrats o amb els teus camarades no t'atreveixes ni a chistar, aquets que bons, que grans, que artistes.
En qualsevol cas jo aniré a veure l'exposició, encara que preferiria no coincidir amb tu. Si et plau,, digues-me a quines hores no hi seràs.



PD.
Afortunadament jo ja fa molt temps que visc del meu treball artístic, segurament perquè mai he tingut la dissort de ser blanc de les teves opinions. Em permeto tutejar-te perquè sóc major que tu i perquè ens coneixem i perquè sempre has sabut el que opino de tu.
No he pogut estar-me de comentar-ho i saps perquè.

Salut i república

Anònim ha dit...

Doncs jo Pere desitjo que et jubilis ben lluny, perquè fas pudor a ranci, envoltat sempre dels mateixos pintamones, ets desagradable i et creus que ets el deu de l'art, quant m'agradaria saber a mí en quina universitat et vas guanyar el títol de crític d'art si no tens ni puta idea , ni tu ni el teu séquit, a veure quan et jubiles perquè gentusa com no la volem a Mataró i et ben juro que no arribaras a ser director de Ca L'Arenas, no dones la talla

pere pascual "pic" ha dit...

Els escrits amb signatura de nom i cognoms sempre queden més bé , encara que sols sigui per demostrar la mínima bonhomia que cal quan es vol destripar, amb raó o sense, però sabent que sempre és difícil, per a no dir impossible, enfrontar-se a fantasmes.
Gràcies per els immerescuts elogis. Malgrat les acusacions d'immens "ego" sempre he sabut que soc un mindundi. Més aviat soc un masoca per aguantar quaranta anys sense que les meves opinions esdevinguin reeixides en la realitat. Però gent que pressuposo important arribi a dir que viu de l'art segurament per no haver tingut la dissort de les meves opinions, em fa sentit molt més important del que perfectament sé el que soc, un senzill crític de poble.
Tempus Fugit és un projecte esdevingut agosarat gràcies als artistes. Un projecte no buscat i amb el que curiosament salvo el cul d'alguns dels meus "enemics", però que reverteix en positiu envers molts artistes de la ciutat. I això per a mi ja val.Un projecte vàlid que penso demostrarà l'ample ventall de la plàstica i el seu poder i puixança.
Però allà estarà el vostre judici que recolliré a ulls clucs , encara que si és amb signatura millor. I no patiu , la meva jubilació, com he anunciat ja fa molt de temps està propera i els meus espais quedaran lliures. Us convido a ocupar-los i fer , com jo he intentat, que serveixin per parlar de l'art i dels artistes dels entorns més propers.

Amb el meu agraïment per les vostres "ocultes" opinions.

Pere Pascual
PS.- A "Pere". Estaré a la Nau quan vulgui i cregui convenient. És per això que m'ofereixo per fer-te visita guiada. Potser així coneixeràs millor als artistes mataronins , per que això de passejar-te per les seves exposicions no ha estat mai el teu. I ho entenc acostumat a gaudir de delicatessen que malhauradament has obviat als teus convilatans. Però hom és com és i així ens hem d'acceptar.
PS II.- Vaig estar acceptat a l'Associació de Crítics d'Art de Catalunya i a la Internacional amb els avals de Ramon Casalé i Arnau Puig. També disposava de l'aval de Daniel Giralt Miracle que no va ser precís. Nota purament a caire informatiu.

Anònim ha dit...

A Galopar: és estrany que si mai has tingut la dissort de ser blanc de les seves opinions, li expressis aquesta ràbia quasi patològica. I a sobre vius del teu treball artístic! Caram, deus ser molt bo. Doncs no et noto gens feliç, la veritat.
Anònim: mira, jo també (vull dir això d'Anònim). No pluralitzis ("no la volem a Mataró"). Jo sí que la vull. El que no vull són ressentits com demostres ser. Ni qualifiquis ("pinta mones", "gentussa")tan alegrement sense veure el teu propi jep. Que per com t'expresses ha de ser voluminós.