dilluns, de juny 29, 2009


PETITS TRESORS

Per raons que ara no venen al cas , estem remenant la casa on vivia la mare. Sempre és curiós i motiu de reflexió personal veure el munt d’objectes , papers , objectes i per que no dir-ho , andròmines varies, que s’acumulen en els vells calaixos i altells de les cases.
En mig d’ells , al costat d’emocionants troballes personals que ens retornen a l’infantesa i la joventut , sempre apareixen petits “tresors” de valor més que res personal.

Com exemple valguin les dues imatges que acompanyen aquest post. Una és un “pin” , encara que llavors es devia dir alguna cosa com “escut de solapa” i correspon a Les Santes de 1955 , on es demostra que fa més de 50 anys que el merchandaising ja feia de les seves.

L’altra és una felicitació de Nadal de l’any següent (1956). Els protagonistes dels dibuixos son Eduard Alcoy i Juanito Hernádez Pijoan.
Simplement emocionant.


Al Club Nàutic del Balis , a Llavaneres , s'inaugura el proper dissabte , i amb durada de tan sols una setmana, una exposició de Lázaro Ferré , aquest important artista que d'ençà un tems resideix a la comarca ( Sant Vicens de Montalt) i del que vàrem poder gaudir d'una gran exposició a la Caixa Laietana fa un parell de temporades.
Conversor en idioma propi dels idiomes pictòrics dels grans montres de l'art , el seu treball captiva i sedueix en una individualització creativa de la que pocs artistes gaudeixen.
Per això be podem recomar a priori aquesta exposició, en la seguretat d'un encert ple.