dijous, de juny 25, 2009


RECORDS

La primera quinzena de juliol servirà per fer record de dos grans artistes malauradament ja desapareguts.

Per un costat al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres , a Can Caralt , el proper divendres 3 de juliol i a 2/4 de vuit del vespre s’inaugurarà l’exposició homenatge a l’Eduard Comabella que servirà per completar i complementar la que es realitzà a primers d’any a Can Palauet.

Més modesta , tant per raons d’espai com de pressupost , aquesta mostra serà potser més emocionant si cal ja que es realitza en el seu poble i en el seu entorn. Per a mi ha estat un gran honor que hagi estat l’escollit per fer-ne la presentació, així com per l’escrit més tècnic del catàleg que va acompanyat d’un de més personal de la mà de Gisel Martínez.

Una exposició d’obligada visita en el record de l’Eduard i amb la sorpresa de noves i sorprenents peces per gaudir del seu treball.



El 18 de juliol se celebrà la ja tradicional Festa de Sant Pere Més Alt , enguany dedicada al record de Pepe Novellas. El sant Pere més Alt sempre ha estat una festa oberta a tothom però enguany n’és obligada la participació de tots els artistes, ja que aquest sí que serà el sentit homenatge dels seus companys. Un homenatge que tindrà a l’art i a l’amistat com veritables protagonistes .

Per això vull afegir-me a la crida de participació. En l’enyor d’en Pepe , tots hi hem d’estar presents.