dilluns, de novembre 13, 2023

Mª JOSÉ CARRASCO . OBRA GRÀFICA I PINTURA. LA CÚPULA

 



Després de ser en la darrera legislatura municipal, adjunta  a la regidoria de Cultura de Mataró, Mª José Carrasco es retroba amb la vida de ciutadana “normal” i retorna a l’activitat artística que havia conreat durant tota la seva vida i per recuperar el to, el tremp i fer-ho avinent a tothom, realitza una exposició que podríem considerar de retrobament a La Cúpula, l’espai expositiu del carrer St. Francesc d’Assís.



L’exposició és més doncs un espai de retrobament  que no pas de nova creació i el que ens ofereix l’autora és un poti poti del que realitzà en els darrers anys d’activitat artística abans de la seva tasca municipal, és a dir anb ub nínim de quatre anys enrere, i per tant no és escaient per part del crític efectuar una crítica a l’ús, ja que el resultat de la mateixa no respondria a la realitat creativa de l’autora.




Però malgrat això bo és destacar alguns dels treballs de l’artista que l’espectador anirà trobant en el maremàgnum de variació que significa la mostra, que és, repeteixo, un totum revolutum del fer de l’artista, com queda palès amb les fotografies que us oferim,. Malgrat que la mostra no la puguem jutjar com quelcom actual, bo és valorar el seu desig de mantenir-se activa i dir-ho ben clar i fort al públic, reconeixent el seu afany i desig de reiniciar el seu treball artístic amb normalitat.






Celebrem doncs aquest retorn i esperem a la nova realitat de l’artista per a una propera exposició, en la que podrem jutjar ja la seva nova realitat i en la que , evidentment , en podrem parlar de manera crítica.

 

Maria José Carrasco. Obra gràfica i pintura.

La Cúpula. Art Gallery

De l’11 de Novembre al 12 de Desembre de 2022