dimecres, d’abril 26, 2006


REFLEXIONS COMARCALS

Reflexions ràpides, que és tard i demà cal llevar-se d’hora, i a més es presenta un dia intens.

Caldetes segueix agafant volada amb la Fundació Palau i Fabra. Orrius agafa embranzida amb el projecte de la Fundació Cusachs. Argentona no es queda quieta i ens presenta una nova peça de Picasso per la seva col·lecció. Llavaneres aposta per el pensament plàstic d’entre segles i ens sorprèn a Can Caralt amb interessants exposicions. Vilassar de Mar te en el Monjo un as segur mes a mes , amb una trajectòria impecable. I la capital del Maresme?.

Dons te un Can Xalant exclusiu per alguns i diuen que just d’aquí dos mesos inauguren una cosa que es dirà més o menys Centre d’Art germans Arenas i Clavell , amb olor a naftalina abans de començar, i que a dos mesos vista té el més calent a l’aigüera. I un Museu que serveix d’exemple perfecte del que no ha de ser ( de nou el crit és obligat, Marfà dimissió) , un Can Palauet i un Foment , amb menys visitants que qualsevol sala municipal del poble que vostès vulguin esmentar. És a dir, un absolut fracàs.

Després Mataró vol ser Capital del Maresme, quan passejar tan sols per curiositat per la cartellera cultura que ofereix , ens permet donar-nos compte del poc o del res que som.

Però be, el que importa ja se sap: 0-0 . Sí , sí, sí, alguns aniran a París. Que ho gaudeixin , per què el que és aquí.......