dijous, de gener 26, 2006

OBRES

Sabedor de que aquest blog és llegit per membres del consistori mataroní, els hi recomano una vista al voltant seu, quan demà s’acostin al monument “Intolerància” , realitzat pel bon amic Perecoll, - impagable l’acte de divendres passat a l’Ateneu Laietana -, situat a Carles Padrós.
Aquesta zona ha estat darrerament en obres. Unes obres per les que s’haurien de demanar responsabilitats. Per un costat per la seva durada, l’impasse de tres setmanes no és pot comprendre de cap manera, i per l’altre perquè sembla que no han tingut supervisor, ni públic ni de l’empresa, de cap mena.

Diem això ja que no es pot entendre , que si baixem per Carles Padrós, costat Barcelona, en arribar a la remodelació ens trobem que ha desaparegut el pas per persones disminuïdes. I també pel fet que en l’ampliació de la vorera han estat molt curosos en la conservació del senyal de parada de bus. És a dir, que la senyal segueix en el mateix lloc. Abans just en el límit de la vorera , ara al bell mig de la vorera.

Autoritats, mirar i prendre nota , n’és una obligació.

CAN XALANT

Dimarts vaig assistir a la presentació de les ofertes de Can Xalant . Em va sorprendre , positivament, les instal·lacions i l’equipament.
Avui el Director del centre ha estat a “Espai d’Art” de TVM i ha estat acurat i contemplatiu en les seves apreciacions. Ha reconegut errors de comunicació i ha ofert el Centre a la ciutat i comarca, considerant-lo com un quelcom lògic.

Repetint-me, aposto per la frase “ deixem créixer l’herba, abans de segar-la”. I així estarem. Ojalà , que vol dir, que Déu ho vulgui, sigui així.

Dit d'altre manera, que Can Xalant sigui allò que de veritat tot, però tots, desitgem