dimecres, de març 10, 2010

EXPOSICIONS



Demà a la Galeria Silvia Sennacheribbo de Barcelona ( C. Enric Granados106 , entre París i Córcega ) inaugura exposició en Miquel Arnau.

Certament l’argentoní Miquel Arnau no és un artista molt coneguts en el nostre entorn i us puc ben assegurar que és una llàstima ja que és un dels creadors més interessants dels que podem gaudir en els nostres entorns. Encara que ha exposat un parell de vegades a l’espai capgròs i a la seva vila d’Argentona , el seu bon fer queda amagat en la seva bonhomia i tranquil•litat que l’ha portat des de pagès , allà a Can Polsaguera tot just en el giratori d’Argentona,on es troben la sortida de l’autopista i la carretera vella de Mataró.

Allà , en aquell mirador privilegiat , en Miquel ha anat desenvolupant la seva tasca de restaurador d’art del que és un figura , ben reconegut en el gremi i especialment entre l’elitista grup de grans col•leccionistes. L’ofici après de la mà d’en Josep Maria Xarrié ,mentre feia la llicenciatura de Belles Arts li ha permés conèixer de primera mà la perfecció en l’ofici i anar desenvoliopant en silenci el benefici de la seva capacitat artística.

Demà inaugura a Barcelona i us puc ben assegurar que és una exposició que no us podeu perdre. Jo no ho faré i espero d’aquí uns dies poder-ne fer l’oprtú comentari que estic convençut serà del tot positiu.

Ara i com a prèvia val la pena observar amb detall la reproducció de la seva convidada. Qualsevol amant de l’art pot observar que la cosa promet, i molt.

MÉS EXPOSICIONS




Això de les inauguracions ja sabem tots que va a tongades. En els propers dies n’hi ha un munt.
Demà mateix i a l’Àmbit Zero de l’Ateneu exposa en Pere Munné en el que serà el seu debut individual a Mataró ciutat que artísticament ha fet seva amb les seves col•laboracions amb la gent del Sant Lluc i del Llimoner , amb records tan grats com la magnífica aportació que realitzà en l’experiència del Casament.
Munné , un pintor d’una estilística prou personal i peculiar que va molt més enllà de la joiosa aparença del seu treball.

Divendres és l’hora de Pol Codina al Museu Monjo, aquest espai artístic que ha perdut tota la seva força dinàmica després de que Paco Rodon acabés de manera tan lamentable la seva incomparable tasca. Vist el títol tot ens porta a creure que ens trobarem amb un recull dels treballs que ha efectuat en les darreres temporades que és quasi dir . de tota la seva carrera. Serà dons prou interessant fer repassada a la ja interessant trajectòria i veure la seva evolució.

Igualment Santi Clavell s’acosta a la Casa Gòtica amb el seu “home sol” que és el refermament dels seus darrers conceptes creatius en aquesta introspecció personal que ha agafat ja un protagonisme absolut en el seu treball.



Finalment dissabte serà l’Ingrid Ventura qui ocuparà la sala del Museu del Càntir. Sota el títol “Essència” , divuit escultures de petit format, executades bàsicament amb ferro i l’afegitó de pedra i plata ens donaran estat real d’aquesta jove artista que havia presentat unes més que acceptables credencials i de la que fa un temps no teníem notícia.

Tot això per no oblidar l’experiència col•lectiva “Artistes per a la igualtat d’homes i dones” que el proper dissabte de 5 de la tarda fins a les vuit del vespre se celebrarà a la Pça Sta Anna . Un acte que esperem esdevingui una atractiva experiència.

Com veiem nombrosa i diversa activitat que ens donarà feina i material per uns quants post de la propera setmana.