dimarts, de gener 31, 2006

FRASES

Vaig a l’Alcampo ja que em toca la compra mensual. Poso la ràdio, Com sempre, la SER. El programa “La ventana”, amb la Gemma Nierga , encara una debilitat més accentuada.
Parla en Boris Izaguirre, que quan no va de pluma demostra la seva gran intel·ligència. Parla amb altres contertulians dels Oscar. Com no, de “Brokeback mountain” . Parla de l’amor i repeteix la frase altres vegades sentida. “En la parella sempre hi ha un que estima i un que es deixa estimar”. Tòpica i a bon segur certa. Però m’agrada pensar , i ho comentava amb la meva dona , que potser per que una parella funcioni cal que tots dos creguin que són ells els que estimen més. Tot rient ha ironitzat, però hi ha parelles que funcionin?. M’ha fet un petó i hem rigut plegats.


La meva dona té un oncle que és germà de La Salle. Està jubilat de l’ensenyament i està en un col·legi de Palma com encarregat de la biblioteca. Com que s’avorreix i s’ha apuntat a això de les noves tecnologies em (ens) fregeix amb multitud de missatges de tot tipus. No puc dir que sigui progre ni tan sols lliberal, així que la majoria van a la bassa directament. Avui quasi per accident n’he obert un. Era un power-point argentí del tot carrincló, però amb frase a considerar “abajo el “tener” , arriba el “ser” . Si la netegem , pot servir i molt.



PS.- No vull pensar que sigui degut als meus comentaris, però avui ja s’ha canviat el senyal de parada de l’autobús. Està ben situat al límit de la vorera i no al bell mig. Felicitats.
Ara tan sols cal demanar que es retirin els contenidors que han recuperat el seu lloc al costat de l’escultura “Intolerància” , fent del tot desagradable la seva vista. Al davant, just en la corba de l’inici del girador, potser podria ser un lloc escaient per situar-los.
I és que cultura al carrer, no és tan sols posar escultures , és també envoltar-les d’un espai idoni.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Li has demanat a Quico Melero que treguin els contenidors?, acostuma ha escoltar...

claudia ha dit...

una cosa fareu una casa amb contenidors que guaiiiiiiiiiiiiii

eric espia ha dit...

ola joana vols follar amb mi tindrem molts flls
grrrrrrrr