dimarts, de febrer 04, 2014

ESPAI D’ART. ASSOCIACIÓ SANT LLUC





Un bon gruix dels entrevistats a "Espai d’Art" de m1tv ho son per una relació directe o indirecta amb l’Associació Sant Lluc per l’Art. Mataró

És així ja que entre la col·lectiva anyal de Sant Lluc, la Biennal Torres García i els seus espais expositius de la Presó i del Col·legi d’Aparelladors , per no afegir un bon gruix d’activitats complementaries quan no paral·leles ,s'ha convertida en l’eix de l’activitat plàstica mataronina i el contrapunt de l’activitat pública que com tots sabem està dedicada quasi essencialment al que ells anomenen “art contemporani” , amb un espai molt residual per el concepte plàstic.

Aquesta intensa activitat , el poder fer repassada a passat , present i futur , be mereixia que els seus dirigents s’acostessin a Espai d’Art  on havien acudit com complements per la seva tasca d’organització, però mai com a protagonistes únics.

Potser per això paga més la pena escoltar en que diuen l’Antoni Luis , president de l’Associació, i en Miquel Àngel Faidella, responsable de comunicació. Amb ambdós mantenim una més que amena conversa que crec ha d’interessar a tot bon afeccionat  a l’art.