dimarts, de març 22, 2011

PER QUE NO SIGUI SOLS MEMÒRIA.








Aquestes imatges de poca qualitat , fetes amb el mòbil , corresponen a l’estat actual del mural de la fàbrica “Caribu” ( Carretera de Cirera al costat de Forners de Mataró ). Un indret  que es troba actualment trinxat després de plegar del seu paper fabril i haver sofert diferents agressions cíviques de tota mena.

Un mural curiós si més no , obra de joventut de dos artistes mataronins que tenien el taller conjunt i que van reflectir el seu tarannà del moment. El seu nom el poden veure en el detall de la signatura, el que valora encara més la peça per la seva peculiaritat i raresa .




Vagi aquí la imatge per si algú pensa que es pot fer alguna cosa i si no per coneixement d’afeccionats a l’art , la cultura i el patrimoni, amb la petita bona nova que a bon segur en poques hores l’obra serà , al menys , documentada gràficament de manera escaient, i evitem que , com tantes vegades ha succeït , una peça que forma part de la petita vida artística de la ciutat , resti tan sols en la memòria d’uns pocs privilegiats que varen poder gaudir-lo de primera mà.