dimarts, de juny 19, 2012

MARC SALA AUDET






 

MARC SALA AUDET

És aquest el nom d’un artista jove ,escultor per més senyes , i repicatruges per domicili, que està treballant de valent per aconseguir fer-se el seu espai en el mon escultòric local.

No és molt conegut , però aquells art ferits el recordaran d’algun Sant Lluc (seleccionat com artista Jove) i per alguna aparició esporàdica en mostres poc importants.

Avui el portem aquí, (amb fotografia manllevada de la xarxa social ) ja que ha estat un dels 40 escultors seleccionats ( dels més de 300 escultors presentats ) al Premi d’escultura que organitza la Fundació Vila Casas i que ha guanyat l’escultor aragonès J.Garcés.

Tots sabem que signifiquen els Premis de la Vila Casas i quin és el seu nivell d’exigència. La seva qualificació entre els 40 escultors finalistes és una magnífica notícia que s’ha d’esbombar com cal.

I és que massa vegades , tots (entre els que m’incloc ) estem massa pendent  de les quatre figures i deixem de costat artistes de la vàlua , i el que és més important , de la capacitat de treball i esforç , com és el cas de Marc Sala Audet.

Felicitats i a seguir.