dilluns, d’octubre 22, 2007

DIES PER OBLIDAR

Hi ha dies en que certament millor seria quedar-se al llit. Avui , per ex, en podria ser un.
Mancaven encara vint minuts per la set que ja fitxava a la feina. Una baixa de darrera hora el divendres i tot a Can Pistraus. De bòlit amb les urgències i amb el munt de feina endarrerida i que cal que surti ben ràpid. D’aquí en endavant un entrebanc rera altra, com si d’un aquells jocs en que les fitxes de domino cauen fent figures , dons més o menys així.
D’aquesta manera fins aquesta hora en que m’apropo a l’ordinador i evidentment no tinc ganes de dir res.

Això que tenia uns posts magnífics. Per un costat tenia preparat el primer dels comentaris en relació a Ca l’Arenas. També tenia previst parlar de la ministra més ministra i els desgavells de la RENFE. I dels comentaris , lamentables en bona part , que es poden llegir a la blogosfera socialista al voltant de Maragall. O com es descobreixen les rates que ara volen quedar be , quan han estat els primers en masacrar al President. Haurien de comprendre que el silenci és a vegades dignitat.

O potser podria parlar que després de mig any de silenci avui els telèfons han tornat a sonar. És clar, no havia contestat positivament al sopar de la Plataforma Baron i calia fer caliu. Una mica trist , no?.
Però no tinc ganes de res que no sigui anar a descansar , que demà a les 05.36 el despertador sonarà de nou i amb una perspectiva semblant, però....


56.......... 337 / 9007 / 13175

Demà, avui dimarts 23 d’octubre per la majoria dels que llegeixin aquest blog, farà sis mesos que tinc comptador nou , i a hores d’ara he rebut 9007 visites i he presentat 13.175 pàgines , que per ser d’un anònim servidor que parla d’art i de tant en tant de política local, penso que no està malament del tot, Per tant, a tots aquells que s’han acostat alguna vegada , moltes gràcies. I als que el sovintejen encara més.

Per cert , ho oblidava. El 23 d’Octubre és Sant Pere Pascual , que per aquell que no en tingui coneixença va ser el primer que va traduir la Biblia a un idioma no llatí. El nom com podeu veure correspon , però la Santedat no.

Per cert, un altra oblit. El DNI diu que avui n’acompleixo 56. El cor , 18. La meva dona..., millor preguntar-li a ella....

Sigui com sigui , seguim a la trinxera

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molts anys!! amic

Anònim ha dit...

Jo soc un dels 13.ooo i et felicito ben cordialment. Y seguiré llegint el teu post perque com sempre no t´en calles ni una. Es de molt sentit comú el que dius de la plataforma de l´alcalde, jo vaig pensar el mateix i sento que el senyor Bassas no recondueixi la plataforma...