dimecres, de gener 16, 2013

EL BLOG DE LA SANT LLUC





De fa un temps que l’ Associació Sant Lluc per l’art. Mataró s’ha llençat amb força a les xarxes públiques per fer més evident la seva intensa activitat. Així sovinteja la seva presència al Facebook, fent avinent el seu fer i ha renovat de manera altament positiva el seu blog (http://associaciosantlluc.blogspot.com.es/) essent d’ell del que vull parlar.

I ho vull fer-ho per felicitar-los efusivament i per recomanar-vos , si és que no ho he fet ja , a apuntar-lo entre els vostres favorits si és que sou amant de l’art i en especial del que succeeix a Mataró, consell que a bon segur és inútil per a la gran majoria dels lectors d’aquest blog , en compartir espais i afeccions.

La Sant Lluc ens presenta un blog amb aportació diària o quasi , que al costat de totes les notícies que genera la pròpia associació, tractades amb profunditat i amb les corresponents imatges ( que tantes vegades manllevem aquí ) i darrerament amb pertinents filmacions , ens dona notícia puntual de l’activitat de molts artistes mataronins . 
Però a més en està oferint darrerament un seguit de notícies referents a exposicions , cursos, concursos , links,  filmacions, espais informatius ... etc que representen un servei innegable a la comunitat artística i que ens permet als afeccionats conèixer i arribar a certs indrets que a bon segur ens costaria si no és que mantinguéssim una  garbellada permanent de la xarxa.

Per això vagi des d’aquí el meu consell a visitar-lo i la felicitació als seus responsables, tot donant-los els consell , - si és que se m’és permès -, de que, a més dels links corresponents als associats , de nou ens ofereixin els diversos links de museus , entitats , premsa etc, per arrodonir encara més la bona informació que ens ofereixen.

Felicitats.