dimecres, de gener 09, 2013

ESPAI D'ART. SONIA PULIDO I DIEGO MAILLO




Aquí teniu el vídeo del darrer programa d'Espai d'Art a m1tv. En ell hi ha una , crec que molt interessant entrevista amb l'artista Diego Maillo i la il·lustradora Sonia Pulido , dos dels participants a l'exposició "Voyeurs" que es realitza a la galeria "A-17" al carrer Amàlia de Mataró. Una exposició de la que us recomano molt la visita i de la que en vaig fer comentari crític en aquest post.

Una entrevista recomanable per a tots , però molt especialment per els seguidors de l'escriptor Javier Marías ja que Sonia Pulido és l'artista que de sempre il·lustra l'article setmanal que l'escriptor publica a "El País Semanal" i que tantes vegades ha merescut comentari en aquest blog.

PS.- "A-17" és una galeria semi-privada que sols manté obertura reglada en els primers dies de l'exposició i a posteriori cal concretar-ne la visita mitjançant web o xarxes socials . No dubteu a fer l'esforç ja que la visita s'ho val.


POCAVERGONYERIA POLÍTICA





La no acceptació de cap mena de responsabilitat política per part d'Unió Democràtica de Catalunya és un cop molt fort i molt baix a la credibilitat de la política del nostre país.

Duran i Lleida ha de dimitir. Si ho sabia , que SÍ ho sabia,( faltaria menys ) per corrupció. I si no ho sabia , ha de dimitir per inepte i desconèixer el que passa en el seu partit.

No s'ha d'obviar però que en el Govern de Catalunya i en càrrec important , hi ha gent d'Unió. I no s'ha d'oblidar també que qui va guanyar les eleccions va ser una coalició de Partits ( Convergència i Unió Democràtica). El manteniment de la coalició, i més con estan essent, sense cap queixa ni retret , fa copartícip a Convergència , de l'estafa econòmica i política d'Unió.

Mourà fitxa?. Clar que no. I després els polítics no entendran la desafecció del poble envers ells mateixos i la política.