dimecres, d’octubre 02, 2013

ESPAI D’ART / LA SAVIESA DE LA COMISSIÓ DE L’ANY ESPRIU.

ESPAI D’ART



Aquí te niu el darrer “Espai d’Art” , el programa quinzenal de m1tv que s’emet els dimarts alterns a les 9.00 del vespre.

En aquest darrer programa a més de les imatges de les exposicions d’Ismael Smith al Museu de Mataró i de les propostes contemporànies de Jordi Cuyàs i Cristina Ibañez Tarter  a Can Palauet us podeu trobar amb una interessant conversa amb Lluçià González Viza que sota el títol “Inicis” presenta una agosarada mostra a l’espai Capgròs, en un diàleg compratit de pintura i escultura.

Crec que paga la pena


LA SAVIESA DE LA COMISSIÓ DE L’ANY ESPRIU.

En aquests darrers post hem parlat del desgavell de l’expo de l’obra de Capitani en relació a l’any Espriu. En el darrer apunt fèiem pales l’oblit de la Comissió envers lel treball de Capitani que semblava reclòs a la zona de Biblioteques ,sense cap mena de possibilitat d’un ressò exterior.

Ara podem dir, amb tot plaer , que ahir dimarts i aprofitant l’avinentesa de trobada del Dimarts del Llimoner, Jaume Calsapeu com a responsable de la Comissió de l’any Espriu va donar la cara , en un acte que l’honora si no fos per el fet de que en Jaume és de per ser honorable , honrat i digne a carta cabal, va explicar els malentesos i es va comprometre a que Capitani tindrà el mateix catàleg que Jordi Cuyàs, alhora que es farà tota l’oportuna publicitat al respecte de l’exposició de Capitani.

Dissabte reclamàvem a la Comissió de l’any Espriu una rectificació al desori provocat , a bon segur , per l’excés de feina. Aquesta rectificació ha arribat ràpida i equiparant, tal i com calia, als creadors.

Per això la nostre felicitació. En primer lloc a la comissió per la rapidesa en entendre que era de savis el rectificar una errada evident. En segon lloc a Raúl Capitani ja que la seva obra tindrà l’alçaveu que mereix. I en tercer, encara que sigui en un grau mínim, vagi l’autosatisfacció per a la defensa , justa , del treball de Capitani.

Sigui com sigui, i convençut de que és de savis rectificar, vagi el meu aplaudimemt , rotund i sincers , vers Jaume Calsapeu i els seu companys de l’Any Espriu.
I ara , a gaudir de Capitani