dijous, d’abril 06, 2006


ARTISTES , I DE CASA

Avui m’agradaria estar a Vitoria. No sols per què és una preciosa ciutat , ans també per el fet de que justament avui i a la galeria Aitor Urdangarin ( Florida 23) inaugura exposició la Marta Duran , amb el títol de “ Historias de Marta Duran” amb aquest joc de colors en el titular.
Per el vist en el catàleg , - d’ell n’és la foto que acompanya el post- , l’artista segueix en aquesta lluita per un paisatge més lliure i mes agosarat. Esperem que tingui sort, que la tindrà.

Aquest cap de setmana Josep Manuel Calleja que acaba de presentar un llibre estarà a Lleida com a protagonista d’una “ponentada”. D’en Perecoll ja sabem que properament exposarà a Madrid amb una exposició d’aquelles que fan fredar tan sols de pensar indret i dimensions.

No fa pas massa que parlàvem dels èxits de Josep Mª Codina , Rosa Codina Esteve i Llucià González en importants galeries barcelonines.
És a dir cinc artistes mataronins que en poc temps han realitzat mostres importants en diferents indrets. Això ens demostra la vàlua del que tenim i que defensar-ho no és un localisme absurd i sí un acte de justícia.

D’aquí més que mai la importància que pot tenir “Proposta Mataró. Fons d’Art” , aquest anhel per el que tant hem lluitat i que esperem sigui ben aviat realitat.