dimecres, de gener 09, 2008

PATRONATS

Avui, quarts de sis de la tarda. Davant Beneficència seu de Cultura , conversen apassionada i concentradament els regidors Pera i Penedès . Estan tan concentrats que no veuen a ningú ni corresponen al saluda de la gent. Ho puc dir en primera persona.

De que deuen parlar?. M’hauria agradat saber la resposta però al no tenir-la, em permet fer-ne ficció i pensar que parlen de Patronats , els d’Esports i el de Cultura , els únics que resten en l’organització municipal , que a son els protagonistes de l’encàrrec efectuat per el Govern per discernir el seu futur i la seva operativitat.

No havent fet els deures abans de les eleccions , que és el que caldria, el Govern municipal va encarregar un estudi al voltant dels Patronats per poder-ne escriure el seu futur. Es va anunciar que els resultats estarien per Nadal i fonts d’aquelles “ben informades” em canten que està ja a la taula dels regidors. I ara , què?.

Desconec el cas del patronat d’esports ,que un veu més de caire administratiu i de petita gestió, ja que el nucli està en la competició, ben aliena al propi Patronat. Però, i cultura?.
No repetiré las raons del que ja he dit per activa i per passiva , és a dir que el PMC ha de ser dinamitat. Però sigui el que sigui s’ha de fer públic ja , que broma en broma ja ens hem menjat una sisena part de la legislatura i cal programar be la temporada vinent per intentar treure aquesta mort per dintre que domina l’espectre de la dissortada cultura municipal .

CAN XALANT

Llegeixo que CiU preguntarà al Ple al respecte de Can Xalant i la seva renovació de contracte de gestió, el que vol dir que no en té noticia oficial.
Fa uns dies escrivia un post demanant-ne aclariment De resposta el silenci. La mateixa pregunta faig al responsable de cultura del PSC i de moment no en tinc resposta.
Tot sembla indicar que s’hi hi ha hagut renovació ha estat per la porta del darrera , amb silenci per arreu i com esperant que ningú tingués compte de la malifeta.

Soc un absolut desconeixedor de la mecànica administrativa municipal i a bon segur qualsevol secretari em pot salta a la jugular explicitant-me l’absoluta regularitat administrativa del procés, que segur que serà així. Però de nou tornem a una manera de fer , com el cas registre i associació de veïns, absolutament legal en el fer i d’una irregularitat evident en l’acció política.

Sergi Penedès a més no ha estat gens hàbil en la primera resposta 1700 espectadors/any i un augment del 150% respecte l’any anterior.
Aconsello agafar la calculadora i veure el nombre de visitants / dia i el cost de cada visitant / any. Les respostes son tan esfereïdores que entenem perfectament que s’hagi quedat mut de cop i volta.