dimarts, de gener 16, 2018

PARVUS VIRIDIAN. JOAN DE LA OSSA.


Estava decidit a no fer cap comentari de l’exposició de Joan De la Ossa que sota el títol de "Parvus Viridian” presenta actualment a l’espai capgròs. Creia i crec que no val la pena  ja que res de nou aporta la seva mostra, per tant sols us indicaré l’enllaç de la crítica que vaig fer fa unes temporades a la seva darrera exposició a Mataró, a la sala del Col·legi de’Aparelladors. És perfectament vàlida i actual i la subscric totalment. (Podeu llegir-la clickant aquí i la trobareu amb el pertinent comentari que em dedicà l’autor).

 Però si vull fer reflexió  davant  les falsedats que diu  en  el comentari promocional que li dedica la revista capgròs per que crec que és just  que la gent sàpiga la veritat.

De la Ossa s’adscriu a la corrent del realisme madrileny i apunta els noms de Guillermo Muñoz Vera i Eduardo Naranjo.

Simplement aquí us deixo els enllaços  amb imatges de l’obra d’ambdós autors, segons Google i amb l’enllaç a l’exposició sobre el realisme madrileny ( per veure les obres , desplaçar el cursor del lloc numèric)que s’exposà al Museu Thyssen fa un parell de temporades.

Passin, mirin i jutgin.


D’exposicions n’hi ha de molt bones , bones, acceptables, dolentes , molt dolentes i tramposes . No hi ha dubte que aquestes son les pitjors.