dimarts, de desembre 06, 2005

DIA DE FESTA

Que magnífic és poder gaudir d’un dia de festa entre setmana , això et permet fer coses que no fas cada dia.

Com per exemple llevar-se a les vuit, fer la dutxa vivificadora ,anar a buscar l’esmorzar , fer l’esmorzar en família i sense temps ni per llegir el diari sortir a corre-cuita que cal arribar a l’Ikea , o a l‘aiquia com se n’en fot la meva filla , abans de les deu que és quan obren, que si no serà difícil poder mirar res.
I com hem estat matiners , hem pogut mirar i comprar el que calia i a un quart de dues ja érem a casa.

El dinar preparat , cal ser previsors ,ens dona forces per la segona etapa. Cal anar al Carrefour i fer-ho en l’hora de la migdiada , que així es podrà carregar el rebost que està mig buit , sense les aglomeracions del dia. Es poden mirar un parell de coses per reis i , oh alegria! , només són dos quarts de cinc , a aquesta hora encara es podrà trobar aparcament per allà la pça dels bous i amb una mica de sort acostar-nos al Zara i després mirar aquelles estris de cuina que caldria renovar, en les noves botigues de la Riera.

Són quarts de sis i estem a casa. Potser podré fer encara un xic de migdiada tardana , però ?....
Oi tant que sí !!! Cal muntar l’estanteria, el calaixer ... Que sí, que tot es molt fàcil, sols m’he enganxat el dit una vegada, que sols es girar, encaixar, i... i al final sembla que tot encaixa.

Són dos quarts de nou del vespre.
Que bonic es fer un dia de festa entre setmana. Com serveix per carregar piles.
Sort que demà torno a treballar.