dijous, de juny 22, 2006

IMPEM

Acabo de llegir l’editorial del capgros.com al respecte de la col·laboració de l’IMPEM amb el PMC per recolzar el Cruïlla de Cultures . El signo en la seva totalitat.

Aquesta col·laboració de l’IMPEM és una idea que rutlla per el cap de l’Alcalde de fa temps. Només començar les converses a l’entorn de “Proposta Mataró” , Baron ja deia a Graupera que on no arribes cultura hi podia arribar l’IMPEM si de promocionar Mataró es tractava. I en el cas del Fons d’Art parlava del catàleg o de les depeses d’una itinerant.

Ara aquesta col·laboració la veig com un inici oficial, a la que poden seguir moltes més. Per exemple jo en tinc una ben clara al cap, la promoció de la mostra de Chillida arreu de la comarca.
Ningú sembla donar-se compte de la gran qualitat del que podem veure a Can Palauet i de que el nom de Chillida val per si sol. Una acurada promoció no tan sols ompliria de visitants l’exposició , ans també donaria a conèixer Can Palauet en l’entorn , on és absolutament desconegut per la seva disbauxada programació.

Uns bons cartells , unes banderoles escaientment situades i l’esquer de la qualitat portaria visitants a la sala i a la ciutat.
I potser això és el que cal. Fer patent que a Mataró es fan coses importants i que per tant cal anar-les a visitar. I cal que això sigui norma i no miratge, que avui per avui és el que sembla amb el futur trist de Can Palauet i el negre de Ca l’Arenas.