dilluns, de novembre 27, 2006

COMUNICACIÓ

Fa temps que penso , i ho dic a qui em vol escoltar, que un dels grans problemes de l’Ajuntament mataroní és el malament que comunica el seu fer als ciutadans.

Empaltats del pare PSC que pateix del mateix, i s’ha dedicat tota una campanya electoral a intentar donar imatge a Montilla i s’ha oblidat d’explicitar el gran treball fet per el Tripartit en quasi totes les àrees , a Mataró s’ha fet aposta per un butlletí municipal que no el llegeix ningú, - això quan arriba a les bústies dels ciutadans -, i una ràdio municipal esdevinguda clamor popular i convertida en un poti-poti de programes diversos i inconnexes , que salvant els quatre més professionals , tenen un ressò ciutadà ben minvat.

Ara , els responsables de Comunicació, amb l’impagable ajut del Servei d’Imatge ( l’altra element municipal a la que cal fer rentada , escombrada i posta a punt de manera immediata ) , han tingut la genial idea de col·locar en certes cruïlles uns cubs informatius amb temes relacionats amb el barri que pertoca.
Uns cubs gens atractius , que no criden l’atenció, que no conviden a la seva lectura degut al ponc ganxo d’un disseny gràfic que no passaria un examen d’aprenent, i a més amb un garbuix informatiu que descoratja a aquell que ha tingut la curiositat d’apropar-se, davant unes fotografies idíl·liques de l’indret , però absolutament tretes del context de la realitat del dia a dia.

A Cirera / Molins n’hi ha un , i com era d’esperar la resposta ha sorgit ràpida . L’Associació de Veïns de Cirera ha respost amb una petita publicació d’un disseny més lamentable encara , en el que retopa aquest “Mataró millora , millora Cirera “ de la campanya municipal.
I ho fa amb raons i sense raó, amb queixes que mereixen ràpida resposta i amb altres que responen a una demagògia populista en la que no s’hauria de caure , però principalment ens ofereix una imatge clara d’una manca de sincronia entre el consistori i el barri. L’Ajuntament afirma que el seguiment de totes les actuacions es fa amb reunions amb l’Associació de Veïns de Cirera- Molins , però la imatge que s’ens ofereix és que no existeix aquest enllaç.

Sigui com sigui , a un que viu al barri no li arriben les noticies de cap cantó.
Serà que un és de Torner, que entre Cirera i Molins , sembla que siguem el Triangle de les Bermudes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pic, en el fons m'encantes perquè ets la contradicció pura.

La veritat es que t'he llegit moltes vegades i mai m'he decidit a escriure't perquè senzillament, creia que no valia la pena, però haig de confessar que d'ençà la setmana passada, que li he agafat gust.

Critiques al servei d'imatge i comuncació a l'Ajuntament, però acceptes de bon grat treballar a la Mataró Ràdio i a la Tele Mataró QUE TAMBÉ SÓN MUNICIPALS, i a sobre no cobres !!!, quan tots els altres paren la mà.

I aleshores em pregunto, si fas col·laboracions amb els mitjans i per altra banda dius que donar-te de baixa del PMC, que esborrin les teves dades i et dediques sistemàticament (amb algunes excepcions) a carregar-te les expos del PMC, QUÈ REDIMONI ACONSELLARÀS ALS CAPSGROSSOS QUE VISITEM????

PIC, seriosament, treballa per entrar al PMC i que en siguis o bé el director o bé el President, perquè la parroquia gaudirà d'allò més amb les teves contradiccions.