dimarts, de març 27, 2007

PROPOSTA MATARÓ. FONS D’ART

Aquest divendres 30 de Març , a les 18.00 hores i a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament de Mataró, es celebrarà la signatura oficial de la creació de “Proposta Mataró” , aquest fons d’art d’artistes locals que va començar a gestar-se just fa dos anys, i que ara veurà definitivament la primera llum.
Per part de l’Ajuntament signaran el Sr.Joan Antoni Baron , alcalde de Mataró, i el Sr.Jaume Graupera , regidor de Cultura i president del PMC. Per part dels promotors seran Albert Alís, Josep Mª Codina i el que això escriu.

No puc dir més, que a bon segur aquest serà , - artísticament parlant -, un dels millors dies de la meva vida , en espera de l’exposició fundacional que si tot va com caldria desitjar pot ser a la primavera del 2008. Llavors sí que per a mi pot ser el desideratum.

QUIM BARNOLA

Amb aquest magnífic periodista mataroní, que treballa a TVE ens uneix, penso jo, un gran apreci. A bon segur degut a que quan era tota una criatura vàrem anar a ARCO amb la meva càmara de vídeo domèstic , i ell filmant i jo parlant i entrevistant , ens vàrem muntar un parell de programes per l’espai d’Art de TVM, antològics.
Ahir mig d’amagatotis ens va oferir a La 2 , allà els voltants de tres quarts de vuit , un impagable programa amb el títol de “Llach insòlit” que si el podeu recuperar per algun lloc, cal visionar-lo de manera obligada.

Per un costat , un seguit de promocions, en l’aire del que ara son els vídeo-clips, amb cançons mítiques dels seus primeres discos. Per l’altra la reproducció d’un recital al Grec , si no recordo malament a l’any 69 , que va ser censurat i no es va emetre mai.
Un recital molt acurat tècnicament per el temps del que es tracta , i molt emocionant per les cançons i el moment en que son cantades.

Un programa que cal recuperar com sigui.

Qui conegui a n’en Quim ja sap el que li toca.