dissabte, de setembre 08, 2007

PETITS APUNTS



Apunt 1
La fotografia que encapçala aquestes ratlles te per títol “Mataró 2000” i és del fotògraf argentí Humberto Rivas i va ser exposada en una recent exposició al MNAC. Igualment serveix per il·lustrar l’escrit de Pilar Parcerisas publicat en l’edició de l’AVUI d’aquest dissabte al voltant de la presència de les arts visuala acompanyant a la literatura catalana a Frankfurt.
Per cert entre els anomenats està el fotògraf Joan Fontcuberta que malgrat les seves arrels mataronines ( la seva mare és de Mataró) mai ningú ni tan sols li ha demanat una exposició a Mataró.

Apunt 2
Els bons amics que un te per arreu han sabut investigar be i de moment puc afirmar que ningú recorda que una de les condicions per que es dugui a terme el Fons d’Art és l’existència en el pressupost municipal d’una quantitat dedicada a l’adquisició d’obres d’art .
Ho diem amb temps ja que avui per avui els pressupostos estan en moment de plantejar-se i per tant si de veritat hi ha desig de que el projecte arribi a terme , - que no hi és -, és el moment de fer l’apunt corresponent.

Apunt 3
El proper dijous s’inaugura una magnífica exposició a la sala de la Caixa Laietana ( Pça Sta Anna) Us la recomano amb tot plaer.
El seu protagonista és José Luis Lázaro Ferré, així sense “r” final. Faig aquesta puntualització ja que el PMC en la seva agenda cultural parla de Lázaro Ferrer ( nom i cognom) quan son dos cognoms i a més ho fa amb una “r” final que no existeix.
Ho dic ja que essent dia 8 encara s’està a temps de fer la correcció adequada per l’agenda del proper mes , i com no, fer l’oportuna correcció electrònica ja que en l’agenda del weeb també existeix l’error.
Per cert , vistos els constants errors del PMC en el que es refereix a noms d’artistes , m’ofereixo per fer de corrector. La mesada serà a convenir

Apunt 4
M’agradaria pensar que la gent d’imatge que ha fet el cartell de l’onze de setembre d’enguany ha estat despatxada.
Fa temps que parlem dels patètics resultats d’aquest departament. En converses en temps d’eleccions hom estava d’acord que calia fer foc nou ja que estava molt lluny del desitjable.
Vist el patètic cartell ensumo que com en tantes coses res s’ha fet, el que és inconcebible. El cartell d’enguany ocuparà sens dubte un lloc de privilegi entre els pitjors cartells realitzats per l’Ajuntament mataroní d’ençà el restabliment de la democràcia.

1 comentari:

drmercyhospital ha dit...

Aquest és un anunci per al gran públic
comprar ronyons i treballar amb diferents donants de ronyons per poder estalviar
Els nostres pacients, si esteu interessats en vendre un ronyó, poseu-vos en contacte amb nosaltres, així que
podem confirmar si està a l'alça per donar un ronyó al nostre pacient i
tots els donants esperen grans recompenses.

Contacteu-nos al nostre correu electrònic: Drmercyhospital686@gmail.com
                                         nephrologyspecialist12@yahoo.com
o contacteu-nos al whatsapp: 2348100367800