dimarts, de juny 22, 2010

TAL I COM HAURIA DE SER … SEMPRE.

HI HAURÀ SANT PERE MÉS ALT

Tal i com us dèiem ahir, aquesta tarda s’han reunit la gent del Llimoner i els caps de l’IMAC , Sergi Penedès i Gisel Noè, per a tal d’intentar arribar a un acord que donés llum verda al Sant Pere més Alt d’enguany. El resultat de la trobada ha estat del tot satisfactori i estem en condicions de dir que hi ha hagut fumatta blanca i la celebració cultural es celebrarà en les seves dates tradicionals del cap de setmana abans de Santes que enguany coincideix amb el 24 i 25 de juliol , veritable inici festiu de la ciutat.

Les converses d’avui no han tingut res a veure amb les tenses converses mantingudes fa unes setmanes en la que les condicions presentades per l’IMAC abocaven a una única decisió possible que no era altra que la de la suspensió de la festa. Avui existien ganes de diàleg per part de l’IMAC i ganes d’arribar a un acord possibilista per part de la Gent del Llimoner , i com que parlant s’entén la gent el resultat final ha estat del tot positiu.

Així la festa se celebrarà en les dades prefixades del 24 i 25 de juliol , amb horari d’acabada de les activitats a l’entorn de quarts de deu del vespre i amb una recollida de les instal•lacions que es farà de manera esglaonada , el que si permet un bon gruix d’activitats en el dia festiu, fet que no succeïa amb les exigències de l’anterior proposta oficial.

A bon segur per que hi ha hagut tocada de crostó per part dels de dalt , però el cert és que l’IMAC ha volgut dialogar i la gent del Llimoner si ha avingut, i en aquesta entesa s’ha obtingut una resposta ben satisfactòria per a tothom.

Tot congratulant-nos del fet , molt ens agradaria que el mateix no fos un fet aïllat , fruit de les circumstàncies i de les pressions rebudes , i amb ell s’iniciés un tarannà de l’IMAC , amb el diàleg i les ganes d’acord com a bandera , que a bon segur seria ben rebut per part de tots i alhora seria molt beneficiós per a la ciutat.

Com ho definia un dels protagonistes , les converses han estat , ni més ni menys , que com haurien de ser. Al que un no renuncia a afegir el temporal “ sempre”.

Ara sols resta quedar a l’espera per veure si tot això és un miratge o una veritable declaració d’intencions.
I en senyal de bona intenció , avui deixarem amagada la nostra petició de destitució del regidor , màxim responsable del desgavell de la cultura pública local.