dimarts, de maig 31, 2011

MARC PRAT / OBERTURES

PREMI BANCAJA DE PINTURA



Marc Prat amb l’obra “Obertura I” ha guanyat la XXXVII edició del Premi Bancaja de Pintura , dotat amb 12000 euros i que és el més important del País Valencià i un dels de més anomenada de tot l’estat.

Un premi que compta amb una altíssima participació i que té com a cirereta el que l’exposició de les obres seleccionades es realitza ni més ni menys que a l’IVAM , amb durada dels mesos de juliol i agost.

No tenim imatge de l’obra guanyadora per el que reproduïm el seu treball amb la Nau Gaudí de protagonista ( de la que en soc joiós propietari ) i la del catàleg de la seva exposició a Vilafranca , que per cert un va tenir l’honor de prologar  com ja havia fet en altres ocasions , per no dir de les vegades en que he tingut el plaer de fer-ne presentació de les seves exposicions.



Vagi des d’aquí la més gran de les felicitacions que estic convençut anirà acompanyada de la de tot el món de l’art local on Marc Prat té gran estima.

Un important èxit individual d’en Marc , però del que hem de gaudir tots aquells que l’hem vist néixer i progressar.

Moltes Felicitats.

1 comentari:

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Pere: ja fa anys en una entrevista pel Capgròs i em vas preguntar quin pintor jove de Mataró m'agradava i et vaig respondre "Marc Prat". Ara ja no és "jove": és un pintor consolidat i excelent!