diumenge, d’octubre 14, 2012

ACTIVITATS







Després d’una setmana d’aquelles en la que hem funcionat amb el coet al cul, - inclosa la guàrdia de dissabte -, bo era intentar fer un reset absolut i deixar-se endur per el vent, la natura , el mar... . Per això res millor que fer un altra part dels camins de ronda del nostre país ( una activitat que us recomano ferventment ) que et permeten gaudir amb tota intensitat de la bellesa natural , alhora que vas fent camí en un exercici natural i controlat que el nostre cos agraeix amb escreix.





Avui ha tocat anar ben al Nord. La caminada era prou atractiva entre Cadaqués i el cap de Creus , passant per Port Lligat. Quasi un parell d’hores de camí , en un constant pujar i baixar per un veral estret i pedregós que ens ha portat per els dolços i alhora aspres espais del Parc Natural del Cap de Creus. Un dia esplèndid, la mar com una safata i poc vent , amb la lògica excepció de l’ indret del far on sempre sembla que s’hagin deixat la finestra oberta.

Bona caminada , bon paisatge , bon temps, gaudint de la conversa amb els amics i acabant amb un bon dinar a Roses . És per això que un està per preguntar-se  si podem demanar més en  un diumenge qualsevol.


ACTIVITATS MÉS ARTÍSTIQUES


Molt em plauria que per l’agenda d’aquesta setmana hi apuntéssiu dues activitats.




El proper dimecres se celebrarà la conferència mensual dels “Dijous a la Nau” amb el protagonisme de l’arquitecte J.M. Brullet  , el responsable de la restauració de la Nau , que ens analitzarà el paper de Gaudí com arquitecte des de la perspectiva que ofereix la seva obra iniciàtica.

Com veieu , en aquesta ocasió la conferència s’ha traslladat de dia i setmana. El pont del Pilar va impossibilitar celebrar-ho en el moment correcte i aquest dijous hi ha conferència dels Amics de Ca l’Arenas amb el protagonisme de Marià Ribas , per tant corresponia canviar i al final ha quedat en aquest dimecres a l’hora d’habitud de 2/4 de vuit.

Voldria aprofitar aquest anunci per demanar disculpes a aquells ciutadans que no assabentats del canvi , van acudir a la Nau. Malgrat els esforços del consorci va fallar en aquest cas la comunicació fet per el que demanem disculpes alhora que prendrem les mesures oportunes per que en cas d’altra canvi , pugui arribar aquest al bon nombre de seguidors que ja té aquest cicle de conferències.





L’altra nota a apuntar es la de convidar-vos el proper dijous 18 d’Octubre a tornar a acostar-vos a m1tv per seguir la nova temporada de l’Espai d’Art

Problemes d’agenda professional han retardat una mica la temporada , però creiem que no hi ha dia millor per el retorn que el dia de sant Lluc , patró dels artistes. Serà com sempre a les 9  del vespre i en aquesta ocasió gaudirem del protagonisme de Josep Serra , aquest artista argentoní que ha demostrat el seu alt nivell en les exposicions que ha celebrat en motiu dels seus 30 anys de vida expositiva i que ha titulat “Necessitat vital”. Un programa que espero marqui una temporada que , com no, desitgem del tot positiva.