dimecres, de juliol 10, 2019

OLGA SERRAL.CAMÍ DE COTÓ.




L’Espai Capgròs presenta aquest estiu el novador treball de la mataronina Olga Serral, artista que malgrat una constant i diversificada activitat no és molt coneguda de l’afeccionat general, ja que defuig en part els camins expressius i expositius habituals per endinsar-se per verals  més específics en especial en el camp de la gràfica i els llibres d’autor.




Provinent de l’art gràfic, Serral ha trobat en el paper i en aquest cas el cotó, el suport idoni per expressar la seva sensibilitat artista i creativa, que es mou essencialment en les reflexions al voltant de la vida i de les petges i cicatrius que la mateixa ens va deixant en cadascun de nosaltres.



Mitjançant una investigació constant i no essent gens poruga en la gosadia, Serral es troba en la constant recerca de quin és el millor suport i camí per expressar les seves emocions. Ja sigui amb gravats, gofrats, relleus, inclusions  i fins i tot aquestes menes de fagocitacions d’objectes personals o ambientals, Serral va trobant moments per expressar les emocions més simples i les més complexes, emocions que depassen la seva personalitat per ser compartides per a tots els espectadors en uns peces senzilles i rotundes alhora, que sedueixen en la seva bellesa i emotivitat però que també ens interroguen sobre nosaltres i el nostre entorn vital.



Interesant exposició que precisa d’una detinguda visita ,  en la que no cal caure en el parany de quedar-se en la bellesa exterior i si precisa en canvi d’una reflexió interior i personal. Una exposició que ens predisposa a la següent en aquest camí encara molt incomplert que ha iniciat l’autora i en el que caldrà aprofundir i evolucionar.


Recomano la visita