dilluns, d’abril 14, 2008

PIRATES DE BENEFICÈNCIA



Arrossego uns dies difícils. No puc ni vull negar que la punyalada amb premeditació , nocturnitat i alevosia que he rebut al respecte del Fons d’Art , tant per part del Govern Municipal , com també per què no dir-ho, per gent a la que considerava dels meus i per la qual havia fet moltes més coses de les que es poden exigir a un amic, i que a l’hora de la veritat em demostren tenir el cul llogat i que si te he visto no me acuerdo. I clar si les histories fossin passades , però estant tan properes en el temps....
Però que hi farem, si no aguantar el vent i prendre’n nota.

Avui l’IMAC ha començat a parlar amb artistes. Ho ha fet vulnerant l’ètica , el que ja és habitual en ell, però també vulnerant la legalitat i saltant-se la llei de protecció de dades.
Va haver-hi un munt de gent que va signar per un projecte ben determinat. Ara aquest projecte no es durà a terme , per raons que tots sabem i que miraré demà d’explicar amb calma. Per tant les dades han de ser destruïdes i sota cap concepte poden ser emprades per altres raons. I caldria que el consistori fos en això , exemple i punt en el que emmirallar-se.

Dons bé, amb parafernàlia judicial està usant aquestes dades per contactar amb els artistes de Proposta Mataró, per aconseguir amb l’esquer de Francesc Rodon ( hàbil la jugada i l’esquer) dur a terme una exposició d’un Fons d’Art al que l’Ajuntament acaba de matar , ja que en surti el resultat que surti , el resultat final serà desolador en l’artístic i patètic amb el trencament que s’aconseguirà.

Un ha estat tres anys lluitant per un Fons d’Art acceptat a priori per l’Ajuntament i a posteriori per tots els grups polítics que l’inclouen en els seus programes electorals. Si és així , algú em vol explicar com s’ha canviat tot i el per què d’haver-se arribat al punt actual , amb un projecte municipal que ni tan sols ha estat comunicat al signants de l’acord per dur-lo a terme.

No crec que faci falta a ningú anar al diccionari per saber el significat actual de pirata i de pirateria. Tots el tenim ben present.
En aquesta lectura ofereixo , vista a la necessitat de dotar d’un nou logotip a l’IMAC , que la imatge que presideix aquest article, amb l’associació de lletres corresponents , sigui el nou emblema de l’ens cultural municipal.

En poques ocasions serà tan adient.