divendres, de març 07, 2008

FILLS DE PUTA

Permeteu-me ser políticament incorrecte. Deixeu que oblidi la correcció d’un “assassins” i permeteu que encapçali la meva ràbia amb l’expressió que m’ha sortit de l’ànima en conèixer la darrera malifeta d’ETA.

Ahir llegia un article amb títol “ Que hoy solo sea jueves”. Tots teníem al cap que la maleïda banda terrorista intentaria de nou sotraguejar el procés democràtic d’unes eleccions . Ahir pesava el record. Avui , quant tots ja quasi ens donàvem per vencedors , al final i de la manera més vil i alhora més fàcil, han pogut , - que covards -, amb el més dèbil.

Per això amb la ràbia continguda , el dolor per la injustícia i la llàgrima vorejant per sortir , deixeu-me esbravar , deixeu-me ser primari , al menys per posar-me al seu nivell i dir ben fort , per a veiam si així son capaços de sentir , i cridar aguantant la seva mirada assassina , amb tot l’odi que soc capça d’acumular, i dir amb totes les meves forces: Fills de puta , sou uns fills de puta.

PS.- Salvant totes les distàncies , que son abismals, vagi la meva tristor per l’actitud que han pres el PP a nivell estatal, negant-se a la lectura comuna del manifest ja que no omplia del tot les seves necessitats partidistes , i a nivell local per la CUP que de nou han demostrat que no mereixen estar on estan, i a la que cal recordar que els ciutadans tenim memòria , i dintre de quatre anys tindran la resposta del menyspreu que des d’ara ja mereixen.

1 comentari:

Joana ha dit...

D'acord, un cop més, i van?...
Un petonet