dimecres, de març 12, 2008

INFORMACIÓ

La volença per l’actualitat política i artística ha fet que de manera imperdonable hagi deixat de costat als amics de Capgròs ( amics , companys , família etc...) que el passat cap de setmana s’han llençat a una nova aventura.

Una aventura que , com no, desitjo eficaç, profitosa , no sols en l’àmbit empresarial ( bé s’ho mereix en Mateu ) , ans també en el periodistic. Una aventura en la que hi mancarà el “pare” Quico Castanyer , un periodista apassionat i que jo fitxaria immediatament per a qualsevol projecte , per la seva vàlua , qualitat professional i personal, i per aquesta rara visió de futur que sols tenen els escollits , i que portaran a terme altres bons amics ( espero que no ho desmenteixin ) com ho son la Judith Vives ( felicitats dire) , en Vern Bueno, en Miquel, en... , amb les fotos tantes vegades manllevades en aquest blog d’en Sergio i en Romu.

Un capgròs capdavanter en la informació local, tant a nivell escrit com en aquest sempre mirat .com., i amb el que es fa la boca aigüa a aquell que justament ara ha accedit a any sabàtic , encara que sabedor que sempre en te oberta la porta.
Felicitats dons a tots ,en la certesa d’un èxit que vindrà de la mà de la qualitat que oferiu.

Un avenç informatiu que fa cara i creu amb el desgavell informatiu municipal. Sempre hem dit que l’Ajuntament comunica molt malament tot el que fa i això que disposa de molts i ben preparats mitjans. Però tots sabem que una cosa es disposar i l’altra fer-ne bon ús.

Que el butlletí és un desastre absolut no és dir cap novetat. Costa un grapat de milers , i ningú el mira i ningú en fa cas. Cal eliminar-lo ràpidament.

Matarò Ràdio no funciona ni amb rodes. Es salven els informatius i els esports que han caigut en molt bones mans, però la resta és absolutament insuportable.

I queda la Tele , - no TVMataró a la que després d’aprofitar i exprimir-la al màxim , maltracten com un drap brut i li neguen el pa i la sal - , si no la municipal, la de pressupost per un tubo, quasi tant com la incapacitat d’aquells que la dirigeixen. El gran error de Baron , que sota la pressió d’ET ha actuat com un maniare qualsevol i ha fet la patinada del segle.

Dons bé. Maresme Digital, la gran aposta informativa de l’Ajuntament. Diumenge dia d’eleccions. Local del PSC amb pantalla gegant. El normal es que es fer-ne mirada a l’aposta local i comarcal. Dons , no. Es visiona TV3.

Raons. Potser no tenen TDT?. Malament rai en això de no predicar amb l’exemple quan tots els alçaveus de l'oficialitat ens parlen de la necessitat del TDT.
O potser la cosa és més fàcil. Son tan dolents els programes de la Maresme Digital que millor oblidar-los.

Aposto per aquesta opció encara que no en el dia de les eleccions en que de nou es va lluir en Joan Salicrú , ànima màter d’un equip d’informatius que n’és del poc salvable d’unes apostes municipals que fan pudor a poder , influences i el que és pitjor poca , però ben poca , capacitat periodística.

Informació, diví tresor , que tots ambicionen i que obviament no té el Govern Municipal,
Quina llàstima, O potser, quina vergonya.