dijous, de maig 10, 2007

ANÒNIMS

La Joana fa un post magnífic al voltant d’aquells anònims que ens copegen a aquells que de manera lliure , independent i donant la cara , diem el que pensem. Estarem o no equivocats, mantenim un to més dolç o més agressiu. Agradarem a uns o altres , però ens mostrem com som.

Certament hi ha una diferència entre l’anònim i el pseudònim. I ja no us dic quan aquest darrer ja és confon amb la persona, com és en el meu cas. Sigui com sigui jo defenso la llibertat per dir el que és vulgui , per més fort que sigui. Això si , podent jugar amb les mateixes cartes , podent respondre i sabent a qui respons.

Per això mai contesto a cap anònim. Per mi com si no existissin , encara que com diu la Joana , moltes son les vegades en que podries posar cara i ulls a qui s’amaga. Però no val la pena. A qui es mostra, tot el meu respecte. A qui no, tot el meu menyspreu.

I a tu Joana, gràcies per estar disposada a defensar-me, però no malgastis les forces que hi ha coses més importants per les que lluitar. Com per exemple, guanyar les eleccions.

HACKERS

Hi ha una cosa que també em toca molt el voraviu. Son aquests aprenents de hackers que amb el seu programet col·loquen con a comentari a qualsevol noticia de qualsevol .com , el missatge pertinent corresponent a la seva postura política.

Encara que tinc molt clara la meva opció política , he de dir que menyspreo de manera absoluta a tots aquells que fan ús de mitjans aliens per fer propaganda de la seva postura.
Penso que és una postura lamentable , davant la qual els partits afavorits per aquesta miserable tasca, haurien de fer toc pertinent per evitar-lo.

VÍDEOS

Lamentable el vídeo del PP badaloní, però no molt millor el generalista del PSOE.
Certament estem errant en les cartes a jugar. Espero que per les nostres contrades aquest vídeo no sigui habitual. I menys a Mataró, encara que la deriva espanyolista del PSOE local és alarmant.

Tres visites , tres, a la Romeria Rociera ( espero com a mínim compensació parella amb el tema de cultura de la que sols es parla a l’assequible hora de les onze del matí ) i la presència de la catalanísima Chacón en l’acte central ( Escombrem el sector catalanista de les llistes i com a ressopó la Chacón. SI no vols caldo, dues tasses).
Certament per aquells que Catalunya és alguna cosa el PSC local ens ho posa molt difícil.

CiU

Entre el hackers ha aparegut CiU , col·locant resum del programa en mig de qualsevol noticia electoral.
Escola d’Arts i oficis, Ciutat de les Arts.... Quina manera de fer volar coloms.

He defensat la possibilista postura de Baron. Cal proposar el que és pot fer i deixar de fer volar coloms. D’entre totes les opcions polítiques sols hi ha una visió molt discutible i es tracta de la Nau Gaudí.

La postura del PSC és senzillament aberrant, es feta sense pensar com volent donar una sortida de cara a la galeria. És l’únic punt a discutir i penso que estem a temps de corregir l’error.
De la resta, ni cas.

Hackers i mirades de vol ras.

4-0

Que voleu que us digui.
Si de cas fer-ne paral·lelisme. Res està guanyat abans d’hora.
Avui pot ser una bona reflexió.

1 comentari:

Joana ha dit...

Pere...
je je amb permís.. tu et defenses molt bé solet, però has entés de maravella el que jo volia dir.
El Barça.. deixa noi... patètic! i mira que soc culé fà... 45 anys! tots els que tinc!.
D'acord amb tot, i creu, hi ha "sector catalanista", ja saps, presumeixo de ser PSC...
Un petonet.