dimecres, de maig 09, 2007

TEMES

Fa poc vaig decidir que escriuria el més sovint possible. Això seria un exercici de disciplina personal però alhora un fet d’alliberament emocional, allò que altres diuen: descarregar adrenalina.
Avui tinc poc temps ja que m’espera un article que em fa molta il·lusió , ja que és per la zerotres..., la revista de Vilassar de Mar que dirigeix Paco Rodon que acompleix celebració rodona. Per això ha convidat a tots els participants a la darrera celebració a repetir, i que voleu que us digui, estar al costat de la crème de la crème de la intel·lectualitat , dons que un també té el seu ego i...

Per això avui no sé de que escriure en aquestes personals reflexions diaries.

Podria parlar del magnífic paper de Montilla destituint a Martínez Fraile per titllar de malalt a Maragall. Una decisió tan controvertida com valenta.

O potser fer-ho de l’enquesta que avui publica "El País” amb la valoració per part dels votants dels seus representants municipals , que es resumeix amb un 78% suspenent-los, i especificant xifres: un 44% amb la mínima valoració d’un 1 , i un 13% d’un 3. En l’apartat de notes altes , un 4% per el 8, un 2% per el 9, i un 6% per un 10. Unes xifres molt significatives de les que caldria parlar, per més exagerats i exigents que tots siguem amb els nostres representants municipals.

Encara que potser seria millor parlar de la poca trempera que hi ha en la vida política mataronina , el que pot portar a una abstenció molt majoritària, que sobre el paper pot afavorir a uns i castigar a altres, quan en realitat l’abstenció crucifica a tots. Però?...

És clar que queda Aznar , el portaveu del PP i allò de la llibertat i la responsabilitat . En resum, que si no fos veritat, seria un acudit i dels dolents.

Però potser quedaria bé aportar per la seriositat i reflexionar sobre una magnífica frase de Javier Cercas en el seu darrere article al EPS , afirmant que “ les contradiccions son el millor carburant per a la intel·ligència” , frase a la que m’apunto tot lamentant que no sigui meva, però hi ha comparacions en la capacitat que son odioses.

És clar que potser al final acabarem parlant de Marc Prat i el seu cartell, el cartell més MTV ( Mataroní de tota la vida) de tots els cartells de Les Santes, juntament amb el d'en Parés , que aclapara amb el munt d’opinions positives rebudes ( quan escric això estan quaranta a zero a favor) , per defensar el cartell i felicitar a l'artista.
Ja hem apuntat una certa discrepància entre en PIC i en Pere Pascual , però això de la unanimitat , inclòs l’apartat idiomàtic (no hi ha cap opinió en castellà) ens pot portar a un anàlisi sociològic important. Veritablement aquest és el cartell de Les Santes?. No és un cartell anti-Baron ja que queda clar que tot Mataró no és Mataró, o millor dit, el Mataró real no té res a veure amb el Mataró del que alguns parlen? .
O potser seguim amb el tema artístic i parlem de ..... Clar que si Marta Teixidó és capaç de fer paral·lelismes amb l’antic logo del PSOE....
Sigui com sigui no queda tant per le volgudes i anyorades festes i vacances.

És igual , el cert és que avui no estic per a moltes reflexions, o sigui que ves a saber sí el millor es deixar-ho tot fins demà, en què...

Sigui com sigui queda un dia menys per tornar a guanyar. Queda clar. No?.
I quan dic guanyar parlo del PSC i el Barça, off course..