dimarts, de desembre 23, 2008

BON NADAL 2008



Nadala amb la que la nostra més veterana artista Emília de Torres va felicitar les festes nadalenques de 1959, és a dir que aquest és el seu Nadal 50.

( La selecció d'aquesta obra per felicitar a tothom les festes nadalenques no és casualitat. Amb ella vull reivindicar la justícia d'una exposició antològica del seu treball , fet que seria un acte de justícia artística i més tenint en compte el fet de ser dona / artista en els més que difícils anys quaranta/ cinquanta.

Esperem que algú prengui ràpidament el desig de posar fil a l'agulla, no fos cas que féssim tard.)


ALBERTO ROMERO / galería Estampa

Avui l'Alberto Romero ha inaugurat la seva primera individual a Madrid. Ho ha fet a la galeria Estampa i ni més ni menys que succeint a Edurado Arroyo. Volem més? , ja que jo tan sols amb això em quedo bocabadat.

Estic convençut del seu èxit i ell sap abastament que seré el primer en alegrar-me. Ara sols manca que Mataró li ofereixi l'exposició que la sevagran qualitat mereix per deixar de ser artista sols admirat pels propis artistes.

Per quan el fil a l'agulla?. Que sols lluir d'artistes en el blog no sols no serveix per res, ans més aviat demostra moneda falsa. I en aquest cas el que llueix és metall de primera qualitat.


Felicitats Alberto.