dijous, de juliol 17, 2014

LA DESTIL·LERIA , CITA OBLIGADA




Demà divendres, o avui divendres , segons el moment de lectura d’aquest post, tots els amants de l’art i la cultura de Mataró i entorns tenim una cita obligada que no és altre que acudir al Camí Ral just amb l’escaletes a participar de la festa inaugural de l’espai cultural de La Destil·leria. A participar i com no a frercostat a un projecte il·lusionant del que tant necessitat està Mataró.

De “La destil·leria” ja n’hem parlat forces vegades en aquest blog. Feia poc que havíem encetat l’any quan varem  publicar la notícia del projecte i després de manera constant hem anat publicant les noves que anaven apareixent per acabar la setmana passada arrodonint l’embolcall amb l’entrevista amb la promotora Agit Baqué a espai d’art a m1tv.

Ara, tot el camí passat es fa fonedís i arriba l’hora de la veritat. Les portes s’obriran i les blanques parets de la galeria lluiran amb les visions del seny i la rauxa de Les Santes segons el bon fer d’una quinzena d’autors de tota mena , veterans i joves , pintors i escultors, fotògrafs i escenògrafs visuals, realistes i conceptuals... Diverses mirades en un focus comú i en un desig unànime que no és altre que el fer esplendorós l’obertura d’un espai que hauria de ser primordial per el futur de l’art a Mataró.

Per això, i deixant de costat els molts detalls que caldrà anar filant en les properes setmanes, demà la il·lusió en la mirada endavant i l’aplaudiment haurà de ser fort, sincer i constant. Per una vegada , i esperant que serveixi de precedent , haurem de deixar de ser capgrossos per recolzar un projecte que de veritat paga la pena.

Per això avui la crida és obligada. Demà a partir de dos quarts de set la destil·leria obre les seves portes i la Galeria ho farà a dos quarts de nou. Allà ens hi hem de trobar tots, i així ho espero, en un acte que serà plaer i honor per  a tots , i més especialment per a un que en tindrà el goig de fer-ne la presentació.

O sigui que ja ho sabeu. Divendres 20.30 hores a “La Destil·leria”, amb presència obligada. Espero que no calgui passar llista.