dimecres, de desembre 17, 2014

ESPAI D'ART. MARTA BASSA

La protagonista d’aquest darrer Espai d’Art de l’any és Marta Bassa, una artista ben desconeguda de tots i que esperem i desitgem assoleixi ben aviat el reconeixement de la qualitat que sembla intuir-se en la poca obra que hem pogut veure d’ella i que de moment l’han fet mereixedora de ser la guanyadora de la segona edició del Premi de Pintura de Sant Andreu de Llavaneres , organitzat per el Museu Arxiu de la localitat i del que un en va ser joiós jurat.

Encara que resident de fa anys a Caldetes no és coneguda en els entorns ja que ha tingut de fa anys abandonat el camp expositiu per la seva educació al comentari artístic , la il·lustració i principalment la docència.

Ara , dedicada amb més intensitat a la creació està en un standby en espera de possibilitats expositives mentre segueix aprofundint en la seva pintura de fonaments figuratius però a la recerca de capacitats més abstractives , en especial en un sentit volumètric, tècnicament interessants i visualment prou atractives.

Una entrevista que us aconsello amb plaer ja que podreu començar a conèixer aquesta nova artista de la comarca a la que caldrà seguir.