dimecres, d’octubre 02, 2019

LES ETÈRIES METAMORFOSI DE SUSSI VILASECA





Tan sols afirmar que l’obra presentada per Sussi Vilaseca a la Col·lectiva de Sant Lluc era una de les cinc millors, que l’autora ens vol donar la raó fonamentant el seu treball amb una esplèndida, sentida i sensible exposició a l’espai capgròs que ens demostra la fortalesa de la seva aposta plàstica.





Jugant amb elements de transposició fotogràfica, Vilaseca ens enreda en un trompe l’oeil amb unes obres en les que res és el que és percep, ni tampoc el que sembla, i en les que la transmutació de la realitat  està realitzada amb una finesa i sensibilitat fora de mides.




Aprofitant les possibilitats manipulatives de la tècnica, l’autora demostra la seva capacitat de cercar elements sensibles i fer-los surar des de la globalitat de les imatges previes, donant -lis un protagonisme seductor i comunicatiu.

Si a això hi afegim una  bona aposta cromàtica que serveixi per donar to i reforçar la base de la composició, resultarà que el resultat final és plaent en el que pertoca al visual i absolutament seductor en el conjunt de la força que traspua.




Molt interesant, encara que no innovadora, l’aposta de l’autora a qui ara li falta superar l’important repte de depassar les mínimes dimensions de les obres presentades per fer un pas endavant i enfrontar-se a unes mides més normalitzades. Un repte important que estem segurs superarà  vistes les seves capacitats sensitives i tècniques demostra en aquesta ben interessant exposició de la que recomano la visita.


METAMORFOSI.- SUSSI VILASECA
Espai capgròs
Del 26 de setembre al 30 d’octubre