dimecres, de febrer 02, 2022

PAUL WARING. LLUM DEL MEDITERRANI

 



Paul Waring va ser una de les sorpreses del passat Sant Lluc, amb un paisatge portuari treballat de manera diferent en el que fa referència  a l’estructura i el color. Espai capgròs sempre amatent a les novetats que presenta el Sant Lluc li ha ofert debutar a la ciutat i comarca amb aqueta exposició que ara presenta sota el nom de “Llum del Mediterrani”.



Sorprenentment Paul Waring , nascut a Liverpool, i resident a Altafulla, per el que es fa difícil relacionar-lo amb la Sant lluc, ha acceptat la proposta expositiva i aquí el tenim amb el seu paisatgisme d’arrel tradicional però emmarcat en un ideari lumínic que l’acosta a diverses varietats del paisatge, ja sigui marines, arbres o flors tractades totes elles en un fonament realista i a la recerca lumínica que abans hem comentat



Waring era de sempre afeccionat a l’art i ara per circumstàncies personals hi té una dedicació més intensa i intensiva, però encara està en la recerca del seu camí i el seu idioma plàstic. D’aquí que en aquesta exposició que ara presenta a l’espai capgròs, mantenint el nexe comú de la figuració i el realisme cohabiten obres amb gràcia i un cert interès amb d’altres en que el nivell d’afeccionat es nota massa, mostrant la cara de la manca de certs elements imprescindibles per a una obra artística reeixida.


Malgrat que aquest darrer apunt pot semblar negatiu, hem de dir que en les millors obres de la mostra existeix un flaire de llibertat creativa i compositiva que ens permet pensar que amb el temps i el treball, pot aparèixer un artista de nivell més que acceptable.



 

Paul Waring . Llum del Mediterrani

Espai capgròs

Del 27 de gener al 23 de febrer de 2022