dilluns, de desembre 04, 2023

COL.LECTIVA 15 X15





Com cada any l’associació Sant Lluc presenta la seva col·lectiva “15x15” amb una massiva participació de socis de l’entitat i altres artistes amics conformant una variada col·lectiva en alaque  es veu i demostra la realitat artística de la ciutat.




No deixa però de ser una exposició curiosa, ja que al costat d’obres de les que fàcil és endevinar  el seu autor, n’ hi ha d’altres que és molt difícil ja que els autors, especialment els no prou coneguts, intenten amb apostes agosarades, encara que no sempre reeixides, sorprendre a l’espectador per destacar en el maremàgnum de propostes presents en l’exposició.




Com sempre diem , i enguany repetim, és una exposició d’obligada visita que a més permet adquirir a preus moderats obres dels artistes locals, esperonant-los a seguir en la seva tasca, alhora que ens permet igualment gaudir, i adquirir, el treball d’aquells artistes que ens son plaents.






Deixem doncs avui de costat, la crítica artística i deixem-nos portar per l’alegria de l’art que és el que domina en aquesta exposició. convertida ja en tradicional.


Col·lectiva 15 x 15

Associació Sant Lluc. Mataró

Sala del Col·legi d'Aparelladors. mataró

 De l,1 de desembre del 2023 al 14 de gener del 2024