dimecres, de març 07, 2012

DIJOUS A LA NAU



Aquest dijous , dia 8 de març,  hi haurà una nova sessió d’aquest cicle de conferències que cada segon dijous de mes intenta convertir a la Nau Gaudí en un punt de coneixement i estudi artístic.

El tema d’aquesta vegada serà la mítica galería Tertre que  amb la seva aparició va revolucionar artísticament a aquell Mataró adormit de l’any 75.

Amb David Salvadó, que va ser “poulain” de la mateixa , amb en Perecoll que hi va exposar i va acudir dos anys a ARCO amb la galeria , i amb Amadeu Vilà , col·leccionista que es va apassionar per l’adquisició d’art a través de les exposicions de les que gaudia allà al carrer dels Alamos, s’intentarà, espero que amb l’ajut dels assistents , aprofundir i recordar tot allò que ha fet que malgrat els anys el nom de Tertre es mantingui viu en el món de l’art de la ciutat. Una taula rodona que espero amb ànsia i que tindre l'honor de moderar.

Mentre , i per anar fent boca , vagi el vídeo de la conferència de l'Arnau Puig amb la que s’inicià el cicle.



BAIXA

Justament avui fa una setmana que vaig adreçar-me al PSC per donar-me de baixa com a simpatitzant registrat i a hores d'ara no he rebut cap comunicació d'acceptació o no de la meva renúncia, i no ho entenc.

La meva intenció a renunciar a l'oficialitat en el partit al que sempre he defensat i votat és ferma vist el nivell i vàlua dels seus dirigents. Si és així , tan difícil es gestionar una baixa.

Mai hauria pogut pensar que intentar abandonar l'entorn d'un partit fos més difícil que el d'una companyia de mòbils o internet.