dimecres, de març 05, 2014

DANIEL LLIN.- ESPAI D'ART nº 50



Aquí teniu el darrer Espai D’Art que es va emetre ahir dimarts a m1tv. Té el protagonisme de  Daniel Llin el que vol dir que és curull d’afinades reflexions al voltant de l’art en general i de l’art del gravat en particular.

Ha estat un gran plaer poder comptar amb la saviesa intel·lectual d’aquest gran artista que ja porta un bon grapat d’anys assentat a Mataró i que és del tot un capgròs més. Us aconsello molt que escolteu aquest programa i gaudiu de les seva sapiència creativa.

A més ha estat un petit honor per a mi que fos ell qui ocupés l’edició 50 d’aquest programa a m1tv , uns programes que tots ells podeu trobar a la xarxa ( www.m1tv.cat   i clickant la pastilla “ espai d’art” .

 Programes als que hauríem de sumar uns centenars emesos a l’antiga TVM el que dona una xifra més que respectable, fet del que estic molt orgullós, i més encara ja que repassant-los podem obtenir la història de la plàstica local en la veu dels seus protagonistes i amb la força de les imatges , el que els converteix en un referent imprescindible. Un orgull al que faig l’afegitó d’haver-l’ho fet sempre sense cap mena d’ajut oficial , ans el contrari.

Per això el meu agraïment als artistes en general i a tot el gran nombre de professionals que han fet possible , mercès a les seves qualitats tècniques i humanes , que Espai d’Art sigui el programa més antic dedicat a l’art de tot l’espectre televisiu actual i que per a mi segueix essent un gran plaer acostar-me, mitjançant la televisió de casa , a tots aquells que estimen a l’art.