dimecres, de novembre 06, 2013

MUSEU D’ART CONTEMPORANI DE MATARÓ. COL·LECCIÓ BASSAT A TV2



El museu d’Art Contemporani de Mataró, o Museu Bassat , que és així com el coneixem tots , segueix en el seu desig de fer-se ben present en el conjunt de Museus i col·leccions del país, i conseqüentment espera arribar al major nombre d’espectadors possible.
Un intent evidentment fonamentat en la qualitat de les exposicions que realitza  però també en el seu fet diferencial , que no és altre que el ser una col·lecció establerta en raó de la gran qualitat dels artistes del nostre país, massa vegades absents de les col·leccions oficials.

En aquest afany i des del passat diumenge 3 de Novembre , a les 12.30 hores i a TV2 podem veure l’espai “Col·lecció Bassat d’art Contemporani” que en aquest primer programa ha gaudit del protagonista d’Eduard Arranz Bravo , al que seguiran  Xavier Serra de Rivera (10.11), Francesc Artigau (17.11), Rafael Armengol (24.11), Gerard Sala (1.12), Artur Heras (8.12), Miquel Vilà (15.12) i Manuel Boix (22.12).

Un programa  televisiu del que cal gaudir, tant per l’ interès dels seus protagonistes, com per la difusió que en fa de la col·lecció i de retop de la nostre ciutat.