dijous, d’octubre 09, 2014

DOCUMENTAL VILADOMAT





Encara que a bon segur bona part dels lectors d’aquest blog ja en tindran coneixement no podíem passar per alt l’excel·lent notícia del projecte de realització d’un documental al voltant de la capella dels Dolors d’Antoni Viladomat.

Un documental que és un projecte de “batecs produccions” , produït per Cayetana Sanz i dirigit per Marco Zouvek i que pretén acostar-se a la figura de Viladomat mitjançat la seva obra cabdal de la capella dels Dolors.

Com que tots sabem que no son bon temps ni per a la lírica ni per a l’art ni per a la cultura en general, el projecte precisa de l’ajut generalitzat dels amants de la cultura i l’art i per això han entrat en un verkami en el desig d’aconseguir el necessari finançament per dur a terme el projecte.

No hi ha que dir que estem amb ells i us convidem a ser-ne un mes. Per això cal apropar-se a  http://vkm.is/viladomat i seguir les instruccions allà expressades.
Un magnífic projecte en el que paga la pena col·laborar i que cal que arribi al seu fi. L’art , la cultura i la ciutat així ho precisen.