dimecres, de juny 17, 2015

ESPAI D’ART. ADÉU i GRÀCIES




Avui entrevistant a Jean Jacques Guéron i a Vladimir Yankylevski he tancat la porta d’espai d’Art , un espai d’informació artística local i comarcal que durant trenta anys ha tingut el seu lloc a la graella televisiva, primer de televisió de Mataró i després de m1tv.

Han esta trenta anys , amb dos mínims parèntesi per raons d’incompatibilitat professional, en els que he intentat aportar les imatges de les exposicions fetes a Mataró i rodalies i la veu dels seus protagonistes. Per ex, en aquesta darrera etapa a m1tv, una vuitantena de programes cada vegada amb un convidat diferent.

Ara és l’hora de deixar pas a altres fornades, a altres maneres de fer informació artística de proximitat. Per a mi ha estat un plaer i un honor haver parlat d’art amb tants i tants artistes; haver seguit el seu caminar i principalment pensar que en cada programa mitjançant les paraules i les imatges hem aconseguit un visitant nou per a una exposició.

Ara en el moment de l’adéu sols em queda agrair a tots els companys de la televisió amb els que he compartit tants i tants moments , la paciència que han tingut amb mi. Agrair a tots els artistes la col·laboració absoluta que he trobat en ells per fer possible aquest projecte de comunicació artística. I com no agrair la confiança dels espectadors que han seguit el programa. Amb tots hem fet el suficient com per pensar que l’art local i comarcal n’ha sortit beneficiat.

Ara és moment de nous projectes. Potser de pensar en quelcom més històric i reflexiu. Veurem. Si és possible estaré content de retrobar-nos. I si no,,,

Ja ho sabeu. Gràcies per tot. Estic en deute etern amb el món de l’art. Gràcies