dijous, de maig 25, 2023

VOTARÉ EN BLANC

 



Encara que crec importa a ben poca gent, he d dir que sempre que hi ha hagut unes eleccions he votat als socialistes. La primera vegada al PSP, el partit de Tierno Galván, que era representat a Catalunya per l’aviador republicà Mata, i després el PSC ha tingut sempre el meu vot.

El mateix ha passat a les eleccions municipals, però en fa dues,  davant la llista que presentava el PSC a Mataró vaig decidir votar a Francesc Teixidó, i les darreres eleccions el meu vot va ser en blanc ja que creia, i el temps m’ha donat la raó, que no hi havia ningú dels que es presentaven que fos capaç de donar caire personal , i en especial to cultural a la ciutat.

 Ara , després de quatre anys dels més decepcionants per a la ciutat, amb un govern absolutament incapaç de generar res de bo, i absolutament incapaç de generar el més petit bri cultural a la mateixa, ans el contrari, a generar la fugida dels seus artistes i no recolzar cap de les seves aventures, veient les llistes  queda ben clar que el vot en blanc segueix essent la millor opció possible.

I com que no vull enganyar a ningú, així ho dic, alhora que convido als ciutadans propers a la cultura , i molt especialment a l’art , que actuïn així, ja que el proper Ajuntament que surti, vistes les llistes presentades, no presenta cap vímet que pugui elevar el nivell cultural amb actuacions que siguin bones per a la seva difusió.

Una actuació com la meva,  no votant un grup socialista, incapaç d’entendre la importància de la cultura com  element base de la cohesió d’un poble i com element essencial de la promoció de la ciutat  , em sembla la més adient i la total demostració d’amor envers la ciutat en la que vius.

Per això ho dic ben clar: Jo votaré en blanc. Em seguiu?