dimarts, de maig 02, 2023

ALBERT MOLEON. LA CÚPULA

 



Segueix la Cúpula en el seu desitjable afany i desig de formar part de manera ben activa del ritme expositiu mataroní, però encara li manca el suficient coneixement d’artistes i entorn per establir una dinàmica expositiva positiva.

Ara , en aquest mes, presenta l’obra de l’artista llavanerenc Albert Moleón i malgrat el nivell de l’exposat, l’exposició cau per si sola, ja que és la còpia quasi mimètica, amb un parell de peces diferents, de l’exposició que l’artista presentara en el Museu de Llavaneres el passat mes de gener., fet que ens obliga a referir-nos  al comentari que allà vàrem realitzar ja que no hi ha res de nou per a poder  dir i valorar.

I és una llàstima que certs artistes prenguin aquestes repeticions expositives com si en el món actual no hi hagués la suficient difusió de les exposicions com per que qualsevol bon afeccionat, en sàpiga el catàleg i el que trobarà.

És per això que us adrecem a la lectura de la crítica que vàrem realitzar per Llavaneres que és plenament vàlida per aquesta exposició, amb la petita dulcificació de la valoració de la mateixa ja que és obvi que els dos espais no son de la mateixa alçada i per tant mereixen el mateix comentari, que hauria de ser més suau  en aquesta ocasió.

Repeteixo la meva mirada d’un exigència major per a l’artista que precisa centrar-se en un sol camí, el que cregui més convenient, i desenvolupar-lo al màxim, oblidant-se d’aquest calaix de sastre plàstic que ens ofereix en cada ocasió.

 

Albert Moleón

La Cúpula. Mataro

De mitjans d’abril a mitjans de maig de 2023